Ruksaci za muškarce

Glavni filtri
Proizvoda: 942

Muški ruksaci i dnevni ranci

Nekoć je spomen muških ruksaka automatski asocirao na one ruksake koje smo nosili na izlete, sportske treninge, u planine, školu ili na neku drugu aktivnost. Danas su oni neizostavni dodatak u svakodnevnom životu urbanog muškarca. Prate ga od jutra do večeri te od posla do večernjeg piva s društvom . Ponuda takvih ruksaka na Zalandu zadovoljit će kriterije i onih najzahtjevnijih.

Brzo pogledajte što smo izdvojili za vas i već za koji dan prebacite svoj primjerak preko ramena.

U ruksak stane sve; posao i oprema za gym

Ono što odlikuje veliku većinu ruksaka u Zalandovoj ponudi je što u njih, osim sitnih osobnih potrepština koje nam uvijek trebaju, stane čak i prijenosno računalo. Ono što su ženama torbe, to su muškarcima danas postali ruksaci. Životni je tempo nemilosrdan. Često nemamo vremena da s posla ili nastave svratimo kući presvući se, pojesti nešto, uzeti stvari za trening i sl. Tu na scenu stupaju urbani ruksaci.

Veličina i tajni pretinci kriju toliko prostora da u njih stane cijeli naš svakodnevni život. Oslobađaju nam ruke i džepove kojekakvog tereta i bez sumnje olakšavaju život. Danas su toliko sofisticirani i elegantni da podižu baš svaki izgled.

Više ne trebamo imati po 3 ruksaka: jedan za prijenosno računalo , drugi za šetnju te treći za sportski trening. Dovoljan nam je jedan univerzalan, kvalitetan i nadasve praktičan. A upravo tu kombinaciju karakteristika možete pronaći kod modela u Zalandovoj ponudi.

Potraži ruksake svih stilova

Brojni modeli u stvari su vrlo elegantni i jednobojni te prolaze kao unisex modni dodatak i sigurni smo da će ih više nego rado nositi i žene. Zašto se ograničavati na crne tonove? Odaberite sve popularniju maslinastu, sivu, bež ili modru. Igrajte na military look ili si pak potpuno razvedrite dan odabirom otkačenih tonova.

Oni među vama koji dan vrlo često provode na biciklu i u pješačenju pa ovise o milosti i nemilosti vremenskih prilika možda će radije odabrati vodonepropusne materijale. Tu su i sitnice o kojima vrlo često ne razbijamo glavu, ali kad nam se nađu pri ruci pokažu se vrlo zgodne. Neke od njih su praktični džepovi za mobitel i pretinci za bocu vode ili termosicu. Zalando se i u tom slučaju pobrinuo da osigura nešto za vas.

Ponuda marki na Zalandu varira od općepoznatih sportskih marki do ekskluzivnih dizajnerskih imena, a cjenovni razredi udovoljit će svim prohtjevima. Zašto se u to ne uvjerite sami?