Muški pametni satovi

Glavni filtri
Proizvoda: 64

Muški pametni satovi za muškarce koji znaju da je pravo vrijeme sada

Sat je jedan od najtradicionalnijih muških modnih dodataka, a posljednjih godina njegova uloga postala je još snažnija i značajnija. Muški pametni satovi postali su sastavi dio svakodnevice modernog muškarca. Oni više ne služe samo za nadogradnju modnog stila i pokazivanje vremena. Pametni satovi suvremena su i još praktičnija zamjena za mobilne uređaje. Oni su naši osobni asistenti, zdravstveni savjetnici i kondicijski treneri.

Kod nas na Zalandu dostupni su modeli s različitim spektrom funkcija, ali i različitih stilova. Ako još uvijek ne odstupaš od klasike, pregledaj našu ponudu pametnih satova s kožnim remenom ili onim od plemenitog čelika. Ako si pak ljubitelj modernih trendova, oduševit će te naša ponuda satova sa silikonskim remenom. Ako te sreća posebno pogleda, možda svoj omiljeni model pronađeš na primamljivom sniženju.

Pametni satovi i promišljen dizajn

Klasičari među vama zasigurno će voljeti našu ponudu satova s remenima od plemenitog čelika, napose one u srebrnoj varijanti. Ljubiteljima visoke estetike i elegancije za oko će zapeti modeli s kožnim remenima u smeđoj ili crnoj boji. Sportaši i pobornici urbanog stila pažnju će pridavati praktičnosti te otpornosti na vodu, prašinu i udarce pa će se mahom odlučivati za silikonske modele.Svaki od njih savršeno će se uklopiti u tvoju garderobu i stil jer ih mahom odlikuje bezvremenski dizajn jednostavno uklopiv u raznorazne modne izričaje.

Koji si tim?

Svi od navedenih modela satova dolaze s čitavim spektrom funkcija. Ako ti je prioritet dostupnost u svakom trenutku, biraj one koji omogućavaju prihvaćanje poziva i odgovaranje na tekstualne poruke putem zaslona. Ako ipak cijeniš malo privatnosti, ali ti je važno da pravovremeno upratiš dolazne poruke e-pošte, pozive i SMS-ove, biraj modele koji ti nude samo prikaz svega navedenoga. Osim ovoga, čeka te još niz korisnih, a katkad i opuštajućih funkcija koje uključuju reprodukciju glazbe, praćenje životnog stila i aktivnosti, alarme te raznorazne savjete za povećanje općeg zdravstvenog savjeta i produktivnosti. Sve što trebaš je odabrati svog novog vjernog pouzdanika koji će te u stopu pratiti tijekom čitavog dana.