Dizajnerske torbe za žene

Glavni filtri
Proizvoda: 1.385

Markirane torbe za svaku prigodu

Ne kaže se bez razloga da su markirane torbe poput prijatelja. Nikad ih ne možeš imati dovoljno. Bez obzira na to je li riječ o minijaturnim modelima za večernje zabave koje traju do izlaska sunca ili onima ogromnima u koje stane sav plijen koji si uhvatila na kvartovskoj rasprodaji, dizajnerske torbe imaju ono nešto što ih izdvaja od drugih čak i onima koji su s modom na vi. Torbice ti ne trebaju samo kada izlaziš iz kuće ili odlaziš na neko veće putovanje. Štoviše, ne postoji prigoda u kojoj ti torbica neće biti potrebna. Džepovi naprosto nisu dovoljni jer imaju nezgodnu osobinu da iz njih ispadaju stvari.

Designer torbe traju vječno

Bez obzira na to je li riječ o ručnim torbicama ili onima s pojasom, poslovnim, kozmetičkim ili sportskim torbama, pa čak i ruksacima i putnim torbama, najbolji svjetski dizajneri brinu se da izgledaju bezvremenski i to ne nauštrb kvalitete izrade. Designer torbe, jednostavno rečeno, traju vječno. Uz klasičan dizajn sa suvremenim detaljima i dugotrajne materijale, a najčešće je riječ o koži, designer torbe ne izlaze ni iz mode ni iz upotrebe.Ovisno o modelu, markiranu torbicu možeš pokazivati tako da je svi vide, a možeš je imati i samo za sebe i čuvati od drugih. Postoje modeli koji se razmeću velikim logotipima svjetskih dizajnera u zlatu, a postoje i oni diskretni koji će se odati samo uz pomoć brižljivo čuvanih detalja.

Zbog svestranog dizajna izuzetno su prilagodljive

Dizajnerske torbice mogu upotpuniti tvoj izgled, mogu ga i dignuti na višu razinu, ali njihov svestrani dizajn dobro će se slagati s većinom onoga što držiš u ormaru. Vjerojatno nećeš posegnuti za crnom kožnom torbicom sa zlatnim kopčama kada ideš trčati u svakodnevnoj trenirci, ali ako ćeš nakon lagane šetnje u prirodi svratiti do kvartovskog dućana, sigurno imaš odgovarajuću platnenu torbu za kupovinu.