Jakne za bebe

Glavni filtri
Proizvoda: 333

Vesele i tople jakne za bebe

Za naše najmlađe uvijek želimo samo najbolje. Želimo im svu slobodu kretanja i istraživanja. Pritom je bitno da im je ugodno u odjeći koju nose te da im je toplo.

Stoga su jakne za bebe jedan od komada odjeće kojemu možda malo više posvećujemo pažnje pri odabiru jer se nose češće nego ostali odjevni predmeti. Želimo da su jakne od kvalitetnog materijala i privlačne oku.

Zalando dobro razumije tvoje potrebe i želju da mališanima pružimo kvalitetu. Pripremili smo za tebe širok izbor jakni za svako doba godine.

Odlične jakne za bebe za svako doba godine

Za prijelazno vrijeme tu su laganiji modeli od kojih izdvajamo vječni traper. U klasičnoj traper jakni ili s detaljima poput podstavljenog ovratnika ili volančića mališan će izgledati kao pravi mali frajer ili frajerica.

Tijekom hladnijeg vremena odjenite djetetu toplu jaknu od flisa s kapuljačom. Tu su i podstavljene zimske jakne za bebe.

Kišno vrijeme zahtijeva dobar nepropusni materijal i kapuljaču. Djeca su vesela bez obzira na vrijeme, stoga im odaberite jaknu veselog motiva koji će podržati takvo raspoloženje. Pršteće boje i zabavni motivi poput životinja ili autića sigurno će izmamiti osmijeh mališanu.

Jakne za bebe na ekološki način

Neka odabir jakne za bebe bude i odraz tvoje brige za okoliš. Uz Zalando to je vrlo jednostavno. Samo potraži zelenu oznaku Održivo koja ti garantira da je taj model izrađen od najmanje 50 % recikliranih ili organskih materijala.

Ako nisi sigurna koji model bi bio najbolji za dijete, prelistaj cijelu našu ponudu. Ako znaš otprilike što želiš, posluži se filterima koji će ti olakšati i ubrzati odabir. Curica obožava ružičastu boju ili zelenu boju? Pod filterom boja odaberi ružičastu i zelenu te vidi koja jakna ti najviše odgovara.

Tu su i filteri za pregledavanje modela jakni za bebe po veličini, marki, ovratniku i drugim značajkama. U nekoliko klikova slatka i praktična jakna dolazi na tvoju kućnu adresu.