Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 34

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

OVS svijet mašte na Zalandu

OVS, talijanski brand odjeće, pravi je dokaz da moda i zabava itekako idu ruku pod ruku. Ova modna marka poznata je po eksperimentiranju s najnovijim trendovima u svijetu boja i printeva, zadržavajući pritom jednostavnost i univerzalnost dizajna.

OVS online kolekcija na Zalandu pripremljena je posebno za vaše mališane. Zavirite u maštoviti svijet uzoraka i printeva s nama i osigurajte svojim najmlađima odjevne komade koji će ih pretvoriti u prave male modne ikone.

Dječja kolekcija po posljednjoj talijanskoj modi

Svi koji imaju iskustva s djecom i tinejdžerima znaju da oni itekako imaju svoje ideje o tome što, kako, kada i gdje žele nositi. Nema ništa zanimljivije nego promatrati što im se sviđa i kakvu odjeću smatraju izrazom svog osobnog stila i osobnosti. Zato se nemojte ustručavati pustiti svoje najmlađe da sami odaberu ono što im se sviđa. Nikada ne znate, možda naučite ponešto novo o njima.

Uz OVS, djevojčice mogu probuditi balerinu u sebi s haljinama od tila, posebno krojenim s brojnim prozračnim slojevima. To je za njih moćan komad odjeće koji će rado nositi na posebne prigode. Kombinirajte ju s majicom na prugice i otkačenim ukrasima za kosu kako biste postigli najbolji rezultat.

Za dječake možete birati između različitih opcija. Onim mlađima će se svidjeti majice s printevima likova iz crtića ili fantastičnih bića poput zmajeva. Dobro ih je kombinirati uz pamučne hlače ili traperice te tenisice jarkih boja koje ovoj kombinaciji daju dodatnu notu zaigranosti. Ne zaboravite na dodatke poput kapa, prsluka ili vesti s kapuljačom za hladnije dane.

OVS online na Zalandu – ponuda kakvu ste čekali

Vratite se u djetinjstvo uz OVS online kolekciju. Prepustite se željama svoje djece i dopustite im da vam kažu što im se sviđa. Tako ih ohrabrujete da izražavaju svoje mišljenje i razvijaju kreativnost od najranije dobi. Neka moda bude njihovo igralište na kojem mogu biti slobodni istraživati svoje ideje.

Prije kupnje svakako preporučujemo filtriranje rezultata prema dobi i spolu kako biste našli baš ono što tražite. Uz to, slobodni ste odabrati i između različitih veličina, boja te materijala. Sigurni smo da vas OVS neće razočarati, baš kao ni vašu djecu.