Dječji kaputi

Glavni filtri
Proizvoda: 155

Dječji kaputi za male istraživače

Djeca se vole zabavljati, stoga ih izvedite na otvoreno! Bilo da se radi o kratkoj šetnji šumom ili avanturističkom pješačenju u planinama, prikladna dječja jakna je obavezna. Kada su djeca i tinejdžeri vani po vjetru i vremenskim prilikama, važno je da imaju kaput koji će ih zaštititi od vlage i hladnoće.

Dječja zimska odjeća mora biti posebno izdržljiva jer mora podnijeti puno habanja. Iz tog razloga za vas smo odabrali izdržljive, ali i održive materijale za dječju kolekciju. Ekološki prihvatljivi dječji kaputi sa Zalanda također štite naš planet.

Od ljeta do zime - dječje jakne za svako godišnje doba

Zimi su dječji topli kaputi apsolutno neophodni za izlazak na otvorenom. Za mlađu djecu u vrtiću topli, podstavljeni kaput posebno je potreban kako bi ih zaštitili od kiše ili snijega. Materijali bi trebali biti izuzetno otporni na nošenje kako bi bili topli, vodootporni te izdržali prevrtanje dječje igre.

Elegantne dječje zimske jakne za put do škole po snijegu i hladnoći jednako su popularne kao i dječje kišne jakne za svakodnevicu. Ljeti lagana kišna jakna za dječake ili djevojčice štiti od kiše ili obilnih pljuskova. U jesen i proljeće, kada je vrijeme blaže, ali je još uvijek potreban topli sloj, djecu je najbolje opremiti s međusezonskom jaknom. Ove jakne od flisa ili viskoze mogu se brzo staviti preko majice i pomoći aktivnoj djeci u održavanju ugodne tjelesne temperature.

Djeca i tinejdžeri također se žele zaštititi od vremenskih prilika tijekom planinarenja, vožnje bicikla i skijanja. Dječji softshell kaputi i kaputi od flisa popularni su suputnici za planinarenje, a dječje kišne jakne također se lako uklapaju u ruksak.

Ekološki prihvatljivi dječji kaputi sa Zalanda

Osobito kada je u pitanju sljedeća generacija, održivost je vrlo važna. Koristimo ekološki prihvatljive proizvode iz proizvodnje koja štedi resurse kako bismo osigurali da naš planet očuvamo za buduće generacije.

Dječji kaputi moraju izdržati popriličnu količinu avantura na otvorenom, stoga je važno da su kvalitetni. U tom slučaju ne možete pogriješiti sa Zalandovim dječjim asortimanom kojim ćete usrećiti svoje mališane.