Dječji kupaći kostimi i kompleti

Glavni filtri
Proizvoda: 1.307

Dječji kupaći kostimi

Bilo da je riječ o ljetnim radostima na moru, bilo da se radi o trenutcima opuštanja ili bavljenju vodenim sportovima na bazenima, kupaći kostim je neizostavan odjevni predmet. Međutim, nijedan drugi odjevni predmet ne nosi toliku simboliku potpune slobode kao on. Dječji kupaći kostimi još su koplje iznad jer zahvaljujući svom dizajnu pršte razigranošću i veselim duhom. Kod nas na Zalandu pronaći ćeš raznolik izbor kupaćih kostima, bikinija, kupaćih hlača i odijela. Neka od njih uključuju i zaštitu protiv UV zraka, a uglavnom je riječ o modelima za one najmlađe. Kupaćih kostima nikada ne možemo imati previše, a u dječjem slučaju kada je potrebno i po nekoliko presvlačenja tijekom dana potreba je za kupaćim kostimima još izraženija. Srećom, mi smo tu. Brzo pregledaj kakvu veselu kolekciju smo pripremili za naše najmlađe.

Kupaći kostimi za bebe i veće mališane

Jedna od ključnih odlika dobrog kupaćeg kostima je sposobnost brzog sušenja. Baš zato mi na Zalandu pripremili smo izbor modela izrađenih od visokokvalitetnih i brzosušećih materijala. Jako je bitno i da dječji kupaći kostim savršeno prianja uz tijelo. Od podjednake je važnosti da on ne steže dijete, ali i da stoji na mjestu te da ga dijete na vrhuncu zaigranosti ne treba tražiti po vodi ili dizati u trku. Ljetne radosti na otvorenom predstavljaju posebno zadovoljstvo, ali nisu bez rizika, pa često izbjegavamo ići na more, dok je sunce na horizontu. Ipak, bez sunca radost je nekako umanjena. Baš zato pobrinuli smo se da osiguramo izbor raznoraznih jednodijelnih i dvodijelnih odijela koji imaju inkorporiranu zaštitu od UV zračenja.

Pronađi sve modele dječje odjeće za kupanje i uputi se na more

Djevojčicama ćemo možda najčešće birati jednodijelne modele s volančićima, prugicama ili cvjetnim uzorcima. Kod modela za djevojčice bitno je i da imaju čvrste i stabilne naramenice koje ne klize, ali se i ne urezuju u nježnu dječju kožu. Zato biraj modele izrađene od sintetičkih vlakana poput poliamida i poliestera. Ona su iznimno otporna na kidanje, ali su istovremeno jako mekana. Dječake će možda najviše razveseliti modeli s filmskim i crtanim junacima ili morskim stvorenjima. Za koji god smjer se odlučiš, Zalando ima ponudu za tebe.