Dječje haljine

Glavni filtri
Proizvoda: 1.680

Dječje haljine za veselo dječje raspoloženje

Djevojčice rado nose haljine jer se osjećaju kao princeze. Zahvaljujući bogatoj ponudi dostupnoj na web trgovini Zalando možeš pronaći dječju haljinu za svaku prigodu. Bilo da spremaš svoju kćerku za još jedan obični dan u vrtiću, za školsku priredbu, krštenje, vjenčanje ili sličan svečani događaj, ne propusti pretražiti našu paletu haljina za djecu.

Izrađuju se od raznih materijala kao što je pamuk, kombinacija pamuka i sintetičkog materijala, zatim lan, pa čak i traper. Lanene košulje su lagane i prozračne te su kao takve idealne za vruća ljeta.

 

Moderne dječje haljine za posebne prigode

Iznenadi tvoju djevojčicu modernom dječjom haljinom na volane, lepršavom poput njezinog duha. U ponudi su jednobojne haljine, zatim one šarene te modeli s raznim uzrocima.

Najmlađim djevojčicama sigurno će upasti u oko šarene haljine s cvjetnim uzrokom dok će one nešto starije posegnuti za haljinama sa životinjskim ili maskirnim uzrokom. Dječji stajling dodatno upotpuni šarenim ili jednobojnim tajicama te simpatičnim sjajnim tenisicama.

U Zalando asortimanu pronaći ćeš elegantne i moderne dječje haljine koje će tvoja djevojčica moći nositi u svim prigodama. K tome obavezno razmisli i o pripadajućem dječjem nakitu; srebrna narukvica odlično će joj pristajati.

Odaberi dječje haljine za svakodnevno nošenje

Dječje haljine idealan su odabir te će se odlično uklopiti u svakodnevni stajling naših najmlađih. Biraj između onih modela koji ni u kojem pogledu neće sputavati niti ograničavati djetetove pokrete. Osim toga, ne moraš izbjegavati tamne tonove jer su trenutno vrlo popularne.

Uz ovakvu ležernu pamučnu dječju haljinu obuci kćerki sportske tenisica, a dobro će joj pristajati i odgovarajuća obuća za šetnju neravnim šumskim terenima. Prilikom odabira haljine za djecu vodi računa i o materijalu izrade. Pamuk i lan, prirodni materijali koji osiguravaju maksimalnu udobnost osigurat će tvom djetetu svu potrebnu slobodu. Prozračni su te omogućuju koži da slobodno diše.