Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 4.104
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Gap - put od zastupnika drugog brenda do vlastite modne marke

Brend Gap (praznina, jaz) dobio je ime po generacijskom jazu. U početku su nudili samo proizvode drugog poznatog brenda iz San Francisca – Levi's. Svoje su poslovanje zasnovali na ideji da će u svakom trenutku imati sve najtraženije veličine i boje Levi's odjeće. Partnerstvo s ovom tvrtkom donijelo im je uspjeh.

Vremenom je Gap postao jedna od vodećih trgovina u San Franciscu pa su lansirali i vlastitu liniju odjeće. Nisu ni slutili koliko će im ovaj potez donijeti novih poklonika.

Prvu su trgovinu otvorili u blizini koledža i time privukli tinejdžere. Njihova odjeća i danas je rado nošena baš od strane kupaca ove dobi.

Gap je američka ikona

Možemo slobodno reći da je Gap američki pandan talijanskom Benettonu. Ovo je casual, udobna odjeća za mlade i sve one koji se tako osjećaju.

Oni koji su jednom kupili neki komad odjeće ovog proizvođača, vrlo će vjerojatno kod njih kupovati često. Radi se o odjeći visoke kvalitete i velikog udjela prirodnih materijala u srednjem cjenovnom rangu.

Prepoznatljivi su po svom nepretencioznom koledž stilu. Njihova je odjeća nosiva u svakodnevnim situacijama, od kava s prijateljima do odlaska u kupovinu. Neka Gap postane i vaš prvi izbor.

Gap online ponuda na Zalandu će vas oduševiti

Odjeća i dodaci ovog modnog brenda poznati su po svojoj kvaliteti. Ovi „peri-deri“ odjevni predmeti trajat će vam godinama. Potražite svoje Gap online favorite na Zalandu.

Kod nas je ovaj brend jako popularan. Obično se primjerci njihove odjeće ističu velikim izvezenim logom i prepoznatljivi su svuda. Neka i vas prepoznaju baš po ovom brendu, kupite Gap online.

Ako ste u potrazi za modernim duksericama, basic majicama ili nekom jednostavnom haljinom, nema potrebe da tražite dalje. Pamučni topovi s naramenicama ljeti će odlično izgledati uz par kratkih traperica. Ponuda jogger hlača koje su okosnica svake casual garderobe vas neće razočarati.