Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 348
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Froddo - priča o individualnosti i sretnom djetinjstvu

Froddo je hrvatski brend koji je nastao na premisi da nijedno stopalo nije isto, baš kao što nijedno dijete nije isto. Vođeni tom mišlju u tvrtki su željeli stvoriti proizvod koji će slaviti različitost i izbjeći stavljanje djece u kalupe, koji će postići da se baš svako dijete osjeća posebno te da je to cipela koja je kao rađena baš za njega. Froddo je danas vodeći proizvođač obuće u Hrvatskoj s tradicijom koja je započela davne 1946. godine. Kod nas na Zalandu pronaći ćete najslađi izbor obuće ovog brenda, od obuće za puzanje i cipela za prve korake preko papuča, tenisica, cipela na vezanje, balerinki te čizama.

Froddo online: vaš izbor za sigurne prve korake

Ono zbog čega je Froddo posebno poznat na našim prostorima jesu Froddalice hodalice, cipele namijenjene djeci koja tek trebaju učiniti svoje prve korake. Za njihovu izradu koriste najkvalitetnije materijale, što podrazumijeva i najmekaniju vegetabilnu kožu i prirodne tkanine bez štetnih kemijskih spojeva. Ove cipele oponašaju bosonogo hodanje te dječjim stopalima omogućavaju prirodan i pravilan razvoj. Ove cipelice također posjeduju antibakterijsku tabanicu koju je moguće izvaditi te fleksibilan gumeni đon koji se prilagođava aktivnostima mališana koji ih nosi. Ono što posebno izdvaja ovaj brend jest činjenica da pri osmišljavanju novih modela aktivno slušaju roditelje, djecu, dječje psihologe i ortopede jer kvaliteta nije kompromis.

Slatko, slađe, Froddo

Kažu da je u modi sve dopušteno, a gdje bi to drugdje bolje došlo do izražaja nego u dječjoj modi. Ništa nije nesparivo i ima nešto u tim malenim brojevima koji u svakom izdanju izgledaju preslatko. Kod nas na Zalandu pronaći ćete najbolje Froddove modele prepune zvjezdica, šljokica, cvjetića, remenčića, ali i one koji svojim izgledom opako pariraju cipelama i čizmama iz svijeta odraslih. Nas su posebno osvojile gležnjače s vezicama posute srebrnim točkicama koje kao da prizivaju blagdansko raspoloženje i bude najljepše dječje uspomene čak i kod nas nešto starijih. Pokažite i vi svom mališanu što krijemo mi na Zalandu i neka vam širina njegova osmijeha kaže koji model odabrati.