Kapice za bebe

Glavni filtri
Proizvoda: 34

Neodoljivo tople kapice za bebe

Potraga za savršenom kapicom, završava ovdje. Za tebe i tvoju bebu pripremili smo široku ponudu dječjih zimskih i ljetnih kapica, te šeširića. Raznih boja, lako održivih visokokvalitetnih materijala poput pamuka i viskoze.

Kako bi njihove malene glave bile tople ove zime ili rashlađene ovog ljeta, donosimo veliki izbor šešira i kapica za bebe. Snježne radosti mogu potrajati satima uz pomoć savršene kapice koja će tvoju bebu držati toplom. Bilo da tražiš šešir ili kapu, svakako izlistaj ponudu velikog izbora zimskih vunenih kapa koje dolaze u raznim stilovima i bojama; od bijele, ružičaste, šarene do crne, sive i modre.

Jednako je važno da beba ima i ljetnu kapicu koja će ju štititi od prejakog sunca. Zašto bi ljetne radosti trajale kraće od zimskih? Odaberi iz naše bogate ponude kapice koje će tvoju bebu rashladiti ljeti.

Trendi i s namjenom, slatke kape za bebe

Kapice su izvrstan način zaštite njihovih glavica od sunca kako bi mogli istraživati ​​uzbudljivo novo okruženje i pritom se rashladiti. Izaberi između bejzbolskih kapa do svijetlih sunčanih šešira u nizu boja, stilova i brendova.

Odabrali smo najbolje od najboljeg i pripremili fantastičan izbor dječjih šešira i kapa za bebe koje možeš izabrati iz svog udobnog naslonjača. Od univerzalne do raznih veličina, ponešto za svaku bebu. Odaberi pamučnu kapicu na dinosaura ili s likom njihovog omiljenog crtića.

Kape za bebe u službi mode i praktičnosti

Mi znamo da pronalaženje savršenog šešira ili kape za tvoje dijete može biti težak zadatak, zbog čega smo i odlučili proširiti ovu izvrsnu ponudu. Pronađi kul kape ukrašene imenima robnih marki.

Kape za bebe koje smo odabrali, su u službi mode, ali i udobne i praktične što ih čini pravim eksponatima. Zasigurno ćeš naći nešto što će odgovarati stilu tvojeg mališana. Odaberi par kvalitetnih kapica i odluči se za neku od boja iz ove živahne palete.

Odabrali smo kapice idealnih materijala za bebe da ti olakšamo pitanje, kako odabrati kapu za bebu. Kape i šeširići moraju biti izrađeni od laganog materijala, poput pamuka, viskoze ili mješavine pamuka, kako bi njihova koža mogla disati. Zato ne propusti šeširiće u safari stilu koji su fantastični za duga putovanja i odmore.