Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 9.834
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Next - iz Britanije s ljubavlju

Next je britanski high street modni brend koji egzistira duže od 30 godina, a svoje početke temeljio je isključivo na ženskoj modi. Kasnije je počeo širiti svoju ponudu i na asortiman za muškarce i djecu. Next zauzima visoko mjesto na ljestvici popularnosti u Britaniji, ali i diljem svijeta. Brend next njeguje privlačan i prepoznatljiv stil uz savršen omjer cijene i kvalitete. Uz glavnu kolekciju prilagođenu svakodnevnom životu, u svoju ponudu uvrstio je i luksuznu liniju Signature, namijenjenu svečanim prilikama, te liniju Lipsy, usmjerenu na mlade moderne žene.

Kod nas na Zalandu pronaći ćete najbolje od ponude brenda next, počevši od sportske opreme, preko modnih dodataka do onih najsvečanijih odjevnih kombinacija koje biramo samo u posebnim prilikama. U svakom slučaju, koji god vaš plan bio - Zalando i next drže vam leđa.

Next online za praćenje koraka s modom offline

Ono što posebno osvaja i topi srca prilikom pretraživanja next online ponude jesu razigrane i vesele dječje kolekcije. Next će uvijek imati spremne posebne blagdanske linije koje pršte bojama i energijom i ne zna se izazivaju li veću sreću na licima djece ili odraslih. Tu su dakako i ekskluzivne linije s Disneyjevim likovima, likovima iz poznatih crtića i emisija, veselim životinjskim likovima, raznoraznim natpisima i printevima, mekanim i toplim materijalima koji pozivaju na maženje te još koješta. Jako praktična odlika je što vrlo često neke bazične odjevne komade možete pronaći u višestrukim pakiranjima koja jamče uštedu i kvalitetu u jednom.

Odaberi svoj stil na next način

Kada je riječ o ženskoj modi, navikli smo da je tu izbor uvijek eklektičan i gotovo neograničen, ali kada je riječ o muškoj modi rijetko nas tako zadivi bogatstvo izbora kao što je to slučaj kod brenda next. Kada želite izgledati stylish, ali ne želite žrtvovati udobnost next nudi mnoštvo opcija. Primjerice, uparite toplu kariranu košulju od flanela te modernu vestu na kopčanje s velikim gumbima i dekorativnim džepovima, navucite tamne traperice i obucite najdraže dnevne tenisice i spremni ste.