Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 2.814

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Esprit donosi dašak Kalifornije i hippy pokreta

Esprit je brend koji voli boje i učinio ih je okosnicom svoje modne filozofije. Osnovan je prije gotovo pola stoljeća u Kaliforniji, inspiriran hippy revolucijom. Glavna ideja brenda je da je važno osjećati se dobro u svojoj koži. Poznati su po kvalitetnim proizvodima pristupačnih cijena, a posebnu pažnju pridaju detaljima.

Nenadmašan Esprit dizajn sada je dostupan i na Zalando online trgovini. Odabirom nekog od njihovih proizvoda unosite malo kalifornijskog štiha u svoj ormar – sunce, boje, plaža, more i vječni optimizam. Zato ne oklijevajte i pogledajte što smo pripremili za vas.

Raznovrsna i kvalitetna Esprit online ponuda

Esprit je pravi dokaz da kvalitetna odjeća ne mora biti uštogljena i nedostupna, već opuštena i pristupačna. Poseban naglasak stavljen je na održivost što se vidi u materijalima koje odabiru. Radi se o organskom pamuku i ostalim ekološki prihvatljivim rješenjima u kojima ćete se osjećati dobro izvana i iznutra.

Online Esprit kolekcija na Zalandu prepuna je proizvoda za svaku prigodu. Ako vam je potrebno nešto ležerno za odlazak u grad, preporučujemo njihove majice kratkih rukava u kombinaciji s pamučnim hlačama za maksimalan osjećaj udobnosti. Za ured ili odlazak na predavanje na fakultetu savršeni su puloveri i košulje u kojima ćete se doimati profesionalno, a istovremeno osjećati opušteno.

Za svečane prigode dame mogu birati neku od visokokvalitetnih Esprit haljina. One obično dolaze u jednostavnim krojevima koji odlično odgovaraju svakoj figuri. Za muškarce su najbolji odabir malo kvalitetnije košulje. One često imaju zanimljive, ponekad i duhovite uzorke koji mogu biti odličan povod za početak razgovora. Ako pokušavate napokon pročavrljati sa šefom na uredskoj zabavi, preporučujemo jednu od ovih košulja. Vjerujte nam, toliko su originalne da nema sumnje kako će privlačiti pažnju.

Budite ono što jeste uz Esprit

Zalando tim vodio je računa o tome da se u našoj ponudi pronađe ponešto za svakoga. Neovisno o vašoj dobi, spolu ili tjelesnoj građi, nećete pogriješiti s Espritom. Ovaj brend nastao je upravo kako bi ljudima omogućio da se ostvare kroz odjeću i tako pokažu ono što stvarno jesu.

Pogledajte našu online Esprit ponudu i odaberite novi omiljeni odjevni predmet. Zasigurno postoji barem nešto što vam nedostaje u ormaru. Najbolje rješenje za to je dugotrajna i unikatna Esprit kolekcija u našem online dućanu.