Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 232

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Carter's online za više vremena sa svojim najdražima

Želite li odjenuti svojeg bebača od glave do pete, ne morate tražiti dalje od Carter'sa. U bogatom online asortimanu vodećeg američkog modnog brenda za bebe, dojenčad i djecu na Zalandu pronaći ćete tople skafandere, neodoljive bodije, preslatke kombinezone, tajice, kapice i sve ostalo što je potrebno za toplo, ugodno i razdragano djetinjstvo. Kao vodeći brend, Carter's se specijalizirao upravo za najmlađe i najdraže. Zahvaljujući bogatom iskustvu i oku za detalje, u Carter'su točno znaju gdje je koža vašeg djeteta najosjetljivija i gdje je potrebna dodatna udobnost, gdje toplina, a gdje rastezljivost.

Modno usklađeni kompletići

Kupovati online dječju robicu doživljaj je bez premca jer tako izbjegavate ona silna čekanja u redu. Što je dijete mlađe, to mu je draže igrati se pa isprobavanje raznih kombinacija u trgovini zna biti veliki izazov. Roditelji se moraju naoružati strpljenjem i koncentracijom, a najčešće zaborave uzeti barem jedan artikl kojeg su ciljano krenuli kupiti.

U online kupovini iskustvo te vrste teže je doživjeti. Sva je robica dostupna samo jednim klikom miša, pa preostaje tek odabrati je li bolja spavaćica ona s ružičastim zečićima ili ona s ružičastim točkicama. Kupovati komad po komad ili se u startu osigurati s kompletima bodija od tri ili šest komada također je stvar procjene, a u kompletima se nude i benkice, kape i ostali dodaci koji ne služe samo u modne svrhe.

Mali manekeni

Za one kojima je bitna svaka minuta i nemaju previše vremena za uživanje u online shoppingu, rješenje je jednostavno. Već složene i modno usklađene kombinacije hlača, bodija i majice spremne su za vaše najdraže, bez obzira na to je li riječ o njoj ili o njemu. Više ne morate surfati satima da svojeg nasljednika pretvorite u manekena, već možete odabrati brzo i efikasno, a ušteđeno vrijeme potrošiti na promatranje svojih najmlađih kako odrastaju. Tog vremena nikad nije dosta.