Dizajnerske koktel haljine

Glavni filtri
Proizvoda: 335

Naše omiljene boje haljina

Dizajnerske haljine koje će svaki trenutak učiniti nezaboravnim

Ne postoji nijedna prigoda koja je previše fancy za dizajnersku haljinu. Od glamuroznih koktel zabava preko svečanih formalnih večera, na svakom od tih događanja zablistat ćeš u večernjoj haljini. Nije čudo što jedno od osnovnih modnih pravila glasi da svaka žena u svojoj garderobi mora imati barem jednu večernju haljinu.

Čipkasta haljina za crvene tepihe

Svejedno je želiš li da drugi okreću glavom za tobom ili više voliš diskretni šarm profinjenog izdanja. Zahvaljujući širokom izboru dizajnerskih haljina na Zalandu lako ćeš odabrati želiš li biti Pepeljuga ili razmaženi superstar. Koju god odabereš, dizajnerska haljina uvijek će te iznova podsjećati na svaku večer kad si je obukla i čuvati od zaborava čak i tvoje buduće uspomene.

Dizajnerske haljine izrađene od najkvalitetnijih materijala milovat će ti kožu bez obzira na to spuštaju li se do gležnjeva, završavaju li na koljenima ili dolaze u mini izdanju, a najglamuroznije su one koje se vuku po podu. Biraj između pokrivenih i otkrivenih ramena, jednobojnih haljina ili onih s uzorkom. Prizovi prošlost u retro kariranoj haljini, a u onoj čipkastoj prošeći crvenim tepihom. Budi u centru u impresivnoj ženstvenoj ljubičastoj večernjoj haljini od svile koja se spušta sve do poda.

S poslovne večere na party

Oživi party odabirom mini haljine u živim bojama. Dodaj sloj čarolije kombinacijom haljine od sjajnog materijala sa zlatnim ili srebrnim sandalama. Luksuzne tkanine poput svile i baršuna savršene su želiš li zauzeti središnje mjesto u svakoj prostoriji.

Dizajnerske haljine najčešće se rade od tradicionalnih materijala visoke kvalitete, a zahvaljujući klasičnom dizajnu s dodatkom suvremenih trendova ne izlaze iz mode. Svestrana pripijena mini crna haljina nudi nezaboravnu eleganciju, a da pritom ima i naglašeni party izgled za vrhunsku zabavu. Sa strogo formalne poslovne večere ne moraš više ići u krpe, nego možeš nastaviti noćnu zabavu sve do jutarnjih sati.