Natikače za dječake

Glavni filtri
Proizvoda: 167

Natikače za dječake za plažu i u grad

Tražiš sportske natikače za dječake u kojima će veselo koračati plažom ili možda natikače za nošenje po gradu? Na Zalandu online očekuje te raznovrsna ponuda modernih modela koji će zadovoljiti najvažnije funkcionalne zahtjeve, a tvom će se dječaku svidjeti zbog originalnog i jedinstvenog izgleda.

Većina modela izrađena je od brzosušeće pjene ili gume čime se vjerojatnost proklizavanja svodi na minimum. Modeli s logom poznatog brenda savršeno će se uklopiti u aktualni trend „logomanije“. Bilo da se odlučiš za otvorene ili poluzatvorene modele, vjeruj, nećeš pogriješiti. Posebno izdvajamo visokokvalitetni sintetički potplat u koji su ugrađeni ublaživači udaraca.

Popularne brendirane natikače za dječake dostupne u svim bojama

Brojni poznati brendovi u svojoj ponudi nemaju samo obuću za odrasle nego i za djecu, na našu veliku radost. Brendirane natikače za dječake idealne su za nošenje po kući, u dvorištu, a prikladne su i za šetnju gradom. Postoje i modeli s podesivim remenom iza pete pomoću kojeg možeš dodatno stabilizirati stopalo djeteta ta osigurati veću dozu sigurnost.

Natikače za dječake poznatih modnih brendova izrađene su od kvalitetnog sintetičkog materijala, a gumeni potplat otporan je na ogrebotine. Na tržištu su dostupne jednobojne dječje natikače, ali i one šarene. Djecu će ipak zasigurno najviše zanimati modeli ukrašeni zanimljivim printom.

Za sigurno i veselo ljeto najmlađih u novim natikačama

Ako si u dilemi i ne znaš koji bi kroj natikača najbolje odgovarao tvom mališanu, razmisli o poluzatvorenom modelu. Izuzetno su funkcionalne, a ranije spomenuti podesivi remen iza pete dodatno stabilizira stopalo. Jako su izdržljive i otporne na deformacije.

Klasične natikače bit će odlične za svakodnevno nošenje, a ne samo za plažu. Ovi modeli nemaju remen iza pete, tako da su prikladniji za nešto starije dječake. Za koje god natikače se odlučiš, njima ćeš savršeno upotpuniti svaki dječji ljetni outfit.