Faq | Dostava | Gdje je moja narudžba?

Gdje je moja narudžba?

Obavijestit ćemo te o očekivanom vremenu dostave narudžbe na blagajni i u poruci e-pošte s potvrdom narudžbe - ovo vrijeme može varirati ovisno o odabranim artiklima i načinu dostave. Točniju procjenu dostave možeš pronaći u potvrdi o dostavi, koju šaljemo na tvoju adresu e-pošte, nakon što je narudžba na putu.

Prilagođenu procjenu dostave možeš pronaći u e-pošti s potvrdom isporuke poslanoj na tvoju adresu e-pošte. Dakle, ako se pitaš gdje je tvoja narudžba, pričekaj do ovog datuma da tvoja narudžba stigne.

Poveznica za praćenje nalazi se u e-pošti s potvrdom dostave i postat će aktivna u roku od 24 sata.

Narudžbu također možeš pratiti u odjeljku svog računa Tvoje narudžbe, nakon otpreme narudžbe.

Napominjemo kako se pošiljka može dostaviti najbližem slobodnom paketomatu nakon neuspješnog pokušaja isporuke. To može dogoditi bez obavijesti, no i dalje možete koristiti dostupnu vezu za praćenje pošiljke.

Zalando Partner dostava

Naši partneri pružaju BESPLATNU dostavu, sve dok ispunjavaš minimalnu vrijednost narudžbe u iznosu 110,00 kn. U suprotnom, naknada za dostavu iznosi 20,00 kn.

Većinu Zalando Partner proizvoda šalju izravno naši partneri. Ako imaš kombinaciju Zalando i partnerskih artikala u svojoj narudžbi, oni mogu biti dostavljeni u odvojenim paketima.

Baš kao i za redovne Zalando pošiljke, primit ćeš procijenjeni datum dostave kada naručiš. Također ćeš primiti potvrdu e-poštom s vezom za praćenje kada paket bude otpremljen iz skladišta. Preko tog linka možeš saznati točan datum dostave čim je dostavljač zakaže.

Veza za praćenje aktivira se u roku od najviše 7 radnih dana nakon što je pošiljka otpremljena.

Nakon što je veza za praćenje aktivna, ne brini ako se ne ažurira svakodnevno.

Ako nema novih ažuriranja praćenja u roku od 5 radnih dana, obrati se našoj korisničkoj službi putem dolje navedenih kanala.


Ne možeš pronaći odgovor koji tražiš?
Obrati nam se izravno
Razgovaraj s nama

Ovdje smo da ti pomognemo putem chata.

Nazovi nas

Naši stručnjaci spremni su ti pomoći. Vrijeme čekanja može potrajati do 2 minuta.

Pon - Pet: 8:00 - 17:30 sati

Želiš 15 % popusta?*

Primaj sve novosti e-poštom

Prijavi se za primanje biltena sa stranice Zalando.hr e-poštom!

Upravljaj svojim preferencijama

Što te najviše zanima?

Da bi naučio/la kako obrađujemo podatke, posjeti našu Obavijest o privatnosti. Možeš bilo kada otkazati pretplatu bez troškova.