Natikače za djecu

Glavni filtri

Natikače za djecu – siguran i lagan korak

Dolazak toplog vremena znači da mali prstići trebaju slobodno lutati. Nisu li slatka ta mala stopala dok savladavaju vještinu hodanja i gaze svijetom otkrivajući sve njegove čari? Kako li smo samo ponosni na siguran korak naše starije djece i tinejdžera, naših malih ljudi. Uživamo gledajući ih kako rastu te im pritom želimo osigurati najbolje kako bi ispunili svoj puni potencijal.

Stopala vašeg djeteta ponovno su narasla i tražite najbolje natikače za bazen, plažu ili šetnju gradom? Znamo, nije dovoljno kupiti bilo kakve natikače. Čak i mališani znaju točno što žele te se pretvaraju u prave male fashioniste. Možda nešto svjetlucavo, ružičasto, s likom iz omiljenog crtića? Ne brinite, u našoj bogatoj ponudi naći ćete sve navedeno i više od toga.

Iako mame i tate žele udovoljiti želji svojih mališana, uvijek moraju najprije razmišljati o zaštiti stopala svoje djece. Skakanje, prskanje, ronjenje – jednom riječju uživancija na bazenu. Ipak, potrebno je imati i prikladne natikače u kojima se dijete neće pokliznuti. Natikače na plaži čuvaju ta mala stopala od oštrih kamenčića, ježinaca ili vrućeg betona. Također, svaki roditelj sigurno se uvjerio u funkcionalnost otvorenih cipela ljeti. Budući da su prozračne, natikače za djecu neophodne su jer se brzo osuše. Nijedan se roditelj ne želi baviti mirisima ni pritužbama mališana koji hoda s nožicama u vlažnim cipelama.

Zabavni motivi omiljenih likova iz crtića

Stopala naše djece trebaju dodatnu podršku pa smo pripremili za vas model koji uključuje stražnji remen oko pete kako bi im stopala bila dodatno učvršćena. Ta im značajka omogućava da hodaju s više samopouzdanja i stabilnosti. Za djecu i tinejdžere odabrali smo praktične japanke koje se jednostavno navuku. Izrađene su od plastike ili prirodne gume. Uglavnom su ravne, ali imamo i modele s povišenom petom, a neke imaju i kopču.

U ponudi imamo natikače za djecu u jarkim bojama poput žute, crvene, narančaste ili ružičaste. Tu si i uvijek popularne natikače otkačenih i šarenih motiva poput njihovih omiljenih likova iz crtića. Vaš će ih mališan sigurno obožavati. Neka svaka aktivnost mališana bude još zabavnija u veselim natikačama koje smo pripremili za vas.

Natikače za djecu s likovima iz crtića možete pronaći upotrebnom filtera "Licencirane marke". Ostale filtere možete upotrijebiti za lakše pretraživanje i odabir po boji, dobi, spolu, materijalu, cijeni itd.

Briga za okoliš

Ako i pri odabiru obuće želite osigurati da birate najbolje za prirodu, pogledajte našu ponudu natikača od održivog materijal. Takve ćete modele prepoznati po zelenoj oznaci na kojoj piše "Održivo", a kako bi ih imali na jednom mjestu možete upotrijebiti naš filter.

Takve natikače za djecu sadrže barem 20 % biljnih sirovina kao što su kukuruz ili alge bez uobičajenih plastičnih aditiva. Time pridonosite smanjenju potrošnje fosilnih goriva. Nije li to sjajno?

Odabir pravih natikača za djecu ovisi o nekoliko čimbenika uključujući udobnost, izdržljivost, ostaju li na nogama ili lako skliznu te koliko su slatke. Udobne i sigurne za nositi te sa zabavnim motivima, natikače će ispuniti vaša i njihova očekivanja. Pogledajte našu bogatu ponudu i izaberite svoj par natikača za djecu.