Gležnjače za dječake

Glavni filtri
Proizvoda: 164

Gležnjače za dječake koje će usrećiti tvoga klinca

Ovisno o modelu i tipu ove obuće, gležnjače za dječake su cipele koje će tvoje dijete moći nositi većinu godine. Obično ih obuvaju već u ranu jesen, s prvim kišama, a skidaju se tek sredinom proljeća kada dolazi vrijeme za neke lagane tenisice. Ovo su cipele u koje se svakako isplati uložiti.

Kad kupuješ dječju obuću, pa tako i gležnjače za dječake, trebala bi voditi računa o njihovoj kvaliteti. Dječaci trče, skaču, padaju. Kvalitetne cipele izdržat će njihovu zaigranost i dati malim stopalima odličnu potporu za pravilan razvoj.

Gležnjače za dječake čine razliku između djeteta i malog frajera

Dečki vole imati dobre cipele. Obično još od najmlađih dana vole nositi svoje tenisice, čizmice i gležnjače za dječake. S dobrim gležnjačama svaka trenirka, majica i traperice postaju pravi mali modni hit. Još jedan razlog zašto su baš gležnjače toliko prodavane je taj što one gležanj drže čvrsto na mjestu pa su malene noge u njima dobro zaštićene.

Hladnoća polazi od stopala; ugrij djetetu stopala i ugrijat ćeš ga cijelog. Nema bolje obuće za grijanje nego što su to gležnjače za dječake. Bilo da se radi o kratkim bucama s punjenjem od vune, kožnim gležnjačama s utopljenjem ili parom visokih tenisica za pješačenje, s ovom obućom nema greške.

Čizmice na vezanje u military stilu učinit će od tvog dječaka pravu malu modnu ikonu, pogotovo upari li ih s hlačama maskirnog uzorka ili užim trapericama. Gležnjače od brušene kože s vezicama ili na čičak odlične su za suho vrijeme.

Anatomske gležnjače za dječake za uživanje u igri

Nema ničeg ljepšeg nego promatrati svoje dijete kako veselo i bezbrižno trčkara. Još ako na sebi ima anatomske gležnjače za dječake, znaš da je taj korak siguran i da će obuća koju nosi rasteretiti mala stopala. Za jako hladno vrijeme izaberi anatomske gležnjače za dječake s utopljenjem. Obuća koja ima uložak od kože, omogućit će stopalu da diše, a one s tabanicom od memorijske pjene tvoj će dečko obožavati zbog iznimne udobnosti. Čizmice do gležnja su apsolutni must-have, ne samo ove sezone nego i svake do sada i od sada.