Kopačke za djecu

Glavni filtri
Proizvoda: 187

Kopačke za djecu za buduću nogometnu zvijezdu

Poznavatelji sporta poznaju izreku: "Kopačka ne čini igrača, ali mu pomaže na terenu.'' Mi vam možemo potvrditi da je to istina. Talentirani igrači u krivim kopačkama ne mogu ostvariti puni potencijal. S druge strane, ispravne kopačke mogu značajno poboljšati izvedbu na terenu i to po svim vremenskim uvjetima.

Svjesni smo važnosti ove obuće za najmlađe sportaše i zato smo za vas pripremili kvalitetne modele na koje možete računati. Prije toga preporučujemo da pročitate naš kratki vodič sa savjetima za kupovinu kopački kako biste donijeli pravu odluku i učinili bavljenje sportom svom mališanu još zanimljivijim.

Koje su prave kopačke za djecu?

Moguće je da već neko vrijeme tražite kopačke, ali niste sigurni što je točno potrebno vašem djetetu. Prije svega trebate znati da se nogometna obuća može podijeliti ovisno o terenu na kojem se igra. Radi li se o travnatom terenu ili betonu? Ovo su stvari koje trebate uzeti u obzir pri odabiru kopački. Beton zahtijeva izdržljive materijale koji odlično prianjaju. Stoga za beton želite malo jače kopačke koje štite od mogućih ozljeda. Za travnate terene odaberite kopačke s čepićima na đonu. Oni su tu kako bi osigurali stabilnost, osobito tijekom snijega ili kiše kada je teren posebno sklizak. Tako ćete izbjeći neželjene ozljede i klizanja.

Kao i za svake cipele, i za kopačke vrijedi da jednostavno moraju odgovarati nozi i da se u njima moramo osjećati udobno. Dakle, ne želite da djetetova noga ispada iz kopačke pri hodu, ali ni da ga previše stišće, što može izazvati nelagodu tijekom igre. Zlatno pravilo je: ako ima prostora između pete i kraja cipele, onda je obuća broj ili nekoliko brojeva prevelika. Ovi detalji često su odlučujući tijekom igre tako da ih ne biste trebali uzimati zdravo za gotovo.

Isto tako, vodite računa o poziciji koju igra vaš mališan. Ako se radi o golmanu, najvažnije su stabilne i čvrste kopačke. S druge strane, napadači žele kopačke koje su lakše i neće ih usporavati tijekom igre. Oni u obrani bi, pak, trebali potražiti zlatnu sredinu – ni preteške kopačke, ali ni prelagane jer im je ipak potreban određeni stupanj zaštite od uklizavanja.

Neka vaše dijete igra kao profesionalac uz Zalando!

U našoj ponudi naći ćete kopačke za sve dječje uzraste koji odgovaraju kako različitim terenima, tako različitim vremenskim uvjetima i pozicijama. Slijedeći naše savjete sigurno nećete pogriješiti pri odabiru pobjedničkog para za svog mališana!

Naravno, sigurnost dolazi prije svega, ali nemojte se ustručavati isprobati različite boje i stilove. Vaše dijete već vjerojatno ima ideju kakve kopačke želi. Možda one u njegovoj najdražoj boji? Možda one koje nosi njegov najdraži igrač? Prepustite se svijetu malih sportaša i odaberite savršen par već danas!