Dječje gumene čizme

Glavni filtri
Proizvoda: 227

Dječje gumene čizme za aktivnu obitelj

Boravak u prirodi i uživanje na svježem zraku važni su za kvalitetu života velikih i malenih. Tijekom cijele godine i u svim godišnjim dobima važno je redovito boraviti vani i biti aktivan.

Ništa te ne sprečava da i za vrijeme hladnijih dana provedeš kvalitetno vrijeme u šetnji s tvojom obitelji. Uz adekvatnu odjeću i zaštitnu obuću ti i tvoji mališani sjajno ćete se zabaviti vani.

Dječje gumene čizme praktična su obuća koja će malene nožice držati suhima za dosadnih kišnih dana. Ne brinite o blatnim lokvicama i bezbrižno provedite put do vrtića ili škole po kiši. A ako ne možeš odoljeti planinarskim izletima ni kad zahladi, imamo rješenje za tebe. Modeli za planinarenje sa savitljivim potplatom držat će malenu nogu na sigurnom dok istražuje nove terene.

Tko se boji kiše još?

Hladno vrijeme i loši vremenski uvjeti izazov su za sve roditelje. Tada želimo dobro utopliti naše klince i klinceze i udobno se ušuškati s njima.

Ali ako voliš aktivno provoditi slobodno vrijeme ili si cijeli dan u pokretu, onda te ni loše vrijeme ne može zaustaviti. Samo se trebaš opremiti toplom i vodootpornom obućom pa ne moraš propustiti kišno poslijepodne ili kratak zimski dan. Osim toga, lakše je juriti na svakodnevne dječje aktivnosti u praktičnoj obući.

Provodi vrijeme onako kako voliš i uživaj u omiljenim aktivnostima. Nemoj da te u tome spriječi malo blata ili bljuzge. Navuci gumene čizme svojim mališanima i zajedno se uputite na najbliže igralište.

Dječje čizme za kišu spašavaju dan

U Zalandu smo pripremili neodoljivu ponudu modela dječjih čizama za kišu. Praktični modeli koji se lako navuku kreirani su posebno za one najmanje kako bi se brzo i jednostavno obuli.

Modeli s vezicom učvrstit će gornjište oko noge i pružiti dodatnu zaštite od kiše i hladnoće. Vrlo su praktični modeli s trakicama na stražnjem ili bočnom dijelu gornjišta za lakše navlačenje.

Za posebno hladne dane Zalando u svojoj ponudi ima udobne modele podstavljene toplom vunom. Uživanje na kiši može početi!

Koju boju i uzorak odabrati?

Gumene čizme više nisu samo funkcionalna obuća koja služi za zaštitu od kiše. Dizajn ove zaštitne obuće doživio je pravu revoluciju zadnjih godina.

Ako za djecu uvijek rado biraš vesele boje, onda već znaš da će čizme jarkih i kričavih boja unijeti vedrinu u svaki tmurni dan. Dječje gumene čizme dolaze u neodoljivim dezenima i bojama pa ćeš se sigurno pitati kako odabrati samo jedne. I imaju li par u tvom broju.

Šarenilo boja i slatki detalji sa životinjskim likovima svidjet će se i malenima. Sigurno će rado navući svoje omiljene šarene čizme i odjuriti se svima pohvaliti veselo capkajući. Mačje uši ili dinosaurov rep, šljokice ili printani uzorci - biraj, oduševi i razveseli malene šminkere i šminkerice.