Dječje cipele

Glavni filtri
Proizvoda: 42

Ne možete pogriješiti odabirom Crocs za djecu

Sjećate li se kada su Crocs natikače prije nekoliko godina ušle u modu? Najprije smo se svi čudili dizajnu, ali smo ih vrlo brzo zavoljeli. Danas rijetko tko nema barem jedan par u ormaru. Ovu udobnu obuću volimo nositi doma ili na plaži, ali ih sve češće viđamo i kao modni dodatak kombinacijama koje uključuju i komade iz visoke mode.

Ove natikače posebno su prikladne za djecu. Ne samo da su nevjerojatno udobne i stabilne, što daje sigurnost od padova i ozljeda, one također dolaze u veselim bojama i uzorcima. Vjerojatno je to razlog zašto ih mališani obožavaju. Djeluju zaigrano i veselo, što sva djeca vole.

Važno je pravilno odabrati dječju obuću

Jeste li znali da su upravo djeca jedna od skupina koja najviše voli i nosi Crocs natikače? Ovo ne treba čuditi budući da je ova obuća iznimno udobna. Naime, Crocsice su napravljene upravo kako bi olakšale pritisak na stopala tijekom dugotrajnih aktivnosti. Djeca provode većinu vremena u pokretu – igraju se, trče, skaču. Stoga je bitno da su njihova stopala dobro zaštićena i da ne osjećaju nelagodu. Činjenica da Crocs natikače se sve više viđaju na odraslima vjerojatno ih čini još privlačnijima nego prije.

Iako su Crocsice nešto šire od drugih natikača, to ne znači da bi nam stopalo u njima trebalo biti potpuno slobodno. Prije svega, pobrinite se da vaše dijete koristi remenčić koji možete pomicati naprijed-nazad kako biste ostvarili maksimalnu sigurnost. Osim toga, nemojte kupovati prevelike brojeve Crocs natikača, ali ni premale. Za njih vrijede ista pravila kao i za svu obuću: prsti moraju biti svega nekoliko milimetara udaljeni od gornjeg ruba, a peta ne smije ispadati vani. Ako ste razmišljali o tome da kupite broj manje jer vam se natikače čine glomazne, možda ipak razmislite o tome. Premale Crocsice mogu dovesti do toga da vaše dijete namjerno stišće nožne prste, što za posljedicu ima veću mogućnost spoticanja i ozljeda.

Nemojte misliti da su Crocsice namijenjene samo ljetnoj sezoni. U našoj ponudi pronaći ćete modele s vunom, čizme i druge izvedbe ovog poznatog brenda kako biste bili opremljeni za cijelu godinu. Vjerujte nam, jednom kada se uvjerite koliko vaše dijete uživa u ovoj obući, nećete ju htjeti imati samo za ljeto!

Vesele boje i uzorci na Zalandu

Zalando tim se potrudio u ponudu Crocsica za djecu staviti sve ono što bi se mališanima moglo svidjeti. Razigrane, vesele boje i uzorci uvijek upadaju u oči našim najmlađima. Za njih je to prilika da urone u svijet mašte i izraze svoju kreativnost.

Vjerujemo da ćete slijedeći naše savjete pronaći nešto savršeno za svoje najmlađe. Priuštite im udobnost koja će ih pratiti kroz sate igranja i druženja s prijateljima!