Ženski novčanici i etui za kartice

Glavni filtri
Proizvoda: 1.351

Novčanici ženski dašak glamura

Ženski novčanici su svakako modni dodatak koji nas razlikuje od ostalih. Žene će odabrati novčanik vodeći računa o svojim potrebama i svemu onome što u njega planiraju staviti. Zato nije rijedak slučaj da one imaju više od jednog novčanika.

Novčanici ženski ne dolaze samo u raznim bojama. Oni se proizvode i u mnogim veličinama. Neki od njih imaju čak i različite namjene. Imamo tako novčanike za kovanice i lisnice za papirnate novčanice. Postoje i novčanici za kartice i posjetnice te univerzalni novčanici u koje možemo staviti sve to zajedno.

Mnoge od nas imaju i svoje omiljene boje novčanika. Dok su jednima najdraže klasične crne ili smeđe varijante, druge će odabrati nešto vedrije boje za svoje novčanike. Za koju god se boju odlučili sigurni smo da nećete pogriješiti. Izbor će vam olakšati široka ponuda modela na tržištu.

Mali novčanici ženski su praktični suputnici

Za male novčanike najčešće se odlučujemo iz praktičnih razloga. Oni stanu u gotovo svaku žensku torbu pa i u džep. Obično su dovoljno veliki da u njih stavimo novac i nužne dokumente. Tako nam je ono najnužnije uvijek nadohvat ruke.

Njihova praktičnost najočitija je u nekim situacijama kao što je večernji izlazak. Za večernje izlaske često odabiremo manje torbe u koje novčanik većih dimenzija jednostavno ne može stati. Mali novčanik se lako da smjestiti upravo utakve torbe.

Neki mali novčanici imaju i jako praktične dodatke poput privjeska za ključeve ili remena. Ovo nikako nije zanemarivo prisjetimo li se koliko smo samo puta pretraživale pretrpanu torbu kako bismo pronašle ključeve stana ili automobila. Uz sve to, oni su slatki i privlače poglede. Mali ženski novčanici jednostavno su nam nezamjenjivi.

Multifunkcionalni novčanici ženski su junaci našeg doba

Usudili bismo se reći da su multifunkcionalni novčanici šampioni među ženskim modnim dodacima. U današnje doba kada je većina nas u stalnom pokretu, u potrazi smo za dodacima koji će nam olakšati život. Nešto veći novčanici s više namjena pomoći će nam u tome. Oni su upravo ono što nam treba da bismo živjeli bezbrižnije svjesni da uz nas imamo sve što nam je u nuždi potrebno.

Ovi novčanici su dovoljno veliki da u njih ponekad čak može stati i naš mobilni telefon. Ako pri tom imaju i remen koji omogućava nošenje preko tijela ili oko struka, onda je to sve što trebamo za brzi izlazak iz kuće. Velik broj unutrašnjih pretinaca omogućuje nam da sve naše dragocjenosti budu uredno složene unutar novčanika. Pretinci za kartice su vrlo praktični; tu vrijedi pravilo: što više, to bolje. Veliki broj poznatih trgovačkih kuća danas izdaje kartice u programu vjernosti koje nam omogućuju značajne uštede. Sve te kartice trebali bismo moći pospremiti na jednom mjestu kako bi nam uvijek bile pri ruci. Zato su pretinci za kartice od esencijalne važnosti za multifunkcionalne novčanike.

Ovakvi novčanici nam zaista olakšavaju svakodnevicu. Mnoge ih žene nose u ruci, dok će se druge odlučiti pospremiti ih u nešto veću torbu. Ovi mali divovi na jednom mjestu čuvaju sve one stvari bez kojih nam je gotovo nemoguće napustiti stan. Današnji tempo života diktira težnju za praktičnošću, a ovi univerzalni novčanici su prava definicija praktičnosti.