Ženske sunčane naočale

Glavni filtri
Proizvoda: 3.372

Dajte svom outfitu novi zaokret uz ženske sunčane naočale!

Osim što su funkcionalne i izvrstan način za prikrivanje umornih očiju, ženske sunčane naočale same su za sebe stilski izraz. Ne možemo se zasititi kultne privlačnosti sunčanih naočala mačjeg oka, glamura avijatičarka ili hipsterskog dizajna sa zdepastim okvirima. One su savršen način da naglasite haljine ili jednostavnu kombinaciju traperica i majice.

Kao najtopliji dodaci sezone, uzbudljivi novi modeli i ove sezone krase lica žena. Trendi sunčane odavno su dio svakog trendi looka među modnim profesionalcima. I važno je naučiti ponešto s ulica svjetskih metropola. Bilo u retro izgledu, okruglom, razigranom, sofisticiranom ili inovativnom – čak i s najjednostavnijim modelima, svaka odjevna kombinacija postaje privlačna za oči i pretvara ulicu u modnu pistu.

Elegantne, klasične i ultra-šik sunčane naočale!

Eksperimentirajte s novim izgledom ženskih sunčanih kroz oblik, boju, detalje i nijansu. Odaberite par s hrabrim životinjskim ili tropskim printom za egzotičan pristup trendu ili idite na luksuzni dojam uz metalik vrhunskog dizajnera.

Od najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera, znamo da nas sunčane ne štite samo od sunca. Rijetko kada ih vidimo bez dubokog crnog okvira – sunčane naočale su njihov zaštitni znak. A Audrey Hepburn bi također bila puno manje elegantno šetala Petom avenijom u Doručku kod Tiffanyja da nije sakrila oči iza velikih crnih naočala - pa zašto bismo propustili ovu priliku za transformaciju?

Ležerni modeli podsjećaju nas na odmor u Los Angelesu, šarmantni okviri tjeraju nas da sanjamo o plažama i moru. Savršeno za tamni ten i osunčanu kosu na plaži, metalni detalji su u prvom planu. Svaki plastični par sunčanih čine posebnim komadom, pojačavaju okvir razigranim detaljima i pružaju dodatnu porciju elegancije.

Upotpunite izgled u trendi stilu

Vrlo popularne kod dizajnera od 2014. godine su i minimalističke sunčane naočale ili klasični okviri s maksimalno mogućim odjevnim kombinacijama. Izbor je očito prevelik da se ludost za cipelama konačno ne zamijeni ludošću za naočalama, ili je možda proširi?

Ženske sunčane naočale iz promišljenog portfelja dizajnera ne samo da laskaju obliku lica i našem tenu, nego i naglašavaju individualni tip nositelja - nezaobilazan za svaku sezonu! One su izvrstan način da svom izgledu date jedinstvenu oštrinu.