Muške brodarice

Glavni filtri
Proizvoda: 82

Brodarice – cipele koje pružaju udobnost čak i bez čarapa

Udobne, uvijek u trendu i ne strogo formalne, brodarice su cipele koje muškarci rado nose. Lako se oblače, a modnom izgledu daju dotjeran, pomalo i gizdav opušteni look. U modni svijet na velika vrata ušle su zahvaljujući potrebi mornara da postojeće cipele prilagode nautičkom životu.

Muške brodarice – savršena obuća za toplo vrijeme

Od načina na koji se vežu sve do dizajna koji je omogućio da se nose bez čarapa, brodarice su postale mnogo više od obuće koja mornarima omogućuju da osvoje pučinu. Iako su osmišljene prvenstveno da im čuvaju stopala od vlage i hladnoće, zahvaljujući svojim brojnim prednostima postale su dio modne svakodnevice.

Brodarice su dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost i prozračnost bez potrebe za oblačenjem čarapa. To ih čini idealnom obućom ne samo za ljetne vrućine, nego i tijekom proljeća, jeseni pa i blagih zima. Po pitanju svestranosti na razini su tenisica, ali daju ti profinjeniji look. Želiš li savršen mornarski izgled, muške brodarice nosi s otkrivenim gležnjevima. I ne brini, ne moraš se odreći čarapa, samo obuci stopalice.

Opuštena kombinacija idealna za piće s frendovima

Kada su modni stilovi u pitanju, brodarice su odličan izbor za opušten izgled. Izvrsno se uparuju s trapericama, chino i kratkim hlačama. S obzirom na to da je riječ o mornarskoj obući, nema boljeg izbora za laganu šetnjicu uz obalu i ostale morske prigode poput izlaska na piće s frendovima.

Tražiš li opušteni look koji diskretno govori da pratiš modne trendove, biraj crne kožne brodarice s debljom petom koja im daje moderniji look. U kombinaciji s vojnim kaputom u zelenoj boji s epoletama i crnom vunenom kragnom istaknut ćeš se u gomili, čak i ako ispod nosiš svakodnevnu crnu majicu kratkih rukava. Spomenuta kombinacija nije rezervirana isključivo za ljeto, nego je pogodna i za hladnije doba godine.