Muške natikače

Glavni filtri
Proizvoda: 687

Muške natikače – uvijek popularne, uvijek trendi

Natikače su relativno donedavno bile jedan od onih odjevnih predmeta koji svi imaju, zadovoljni su kako im služi i tu sva priča staje. Nitko nije ni pomislio dati im više pažnje u smislu kombiniranja s ostalim komadima odjeće. Muške natikače bile su predmet koji se nosio po kući i koji bi nataknuli na noge tijekom vrućih ljetnih dana kada zatvorene cipele jednostavno nisu bile opcija.

Iako nisu ništa izgubile od prvotne uloge, a to je jednostavna i ugodna obuća za dom i toplije dane, dobile su na popularnosti zahvaljujući kreativnim i oku primamljivim modelima koji odlično nadopunjuju svaki look

.

Muške natikače poznatih brendova postale su must-have komadi koji više nisu rezervirani samo za ljetne dane. Naime, više nije novina da se natikače kombiniraju s čarapama što omogućuje da ih se nosi tijekom nešto hladnijih dana. Takva kombinacija odraz je urbanog, otkačenog stila koji ne slijedi pravila i spaja nespojivo.

Muške natikače za plažu ili grad

Naša ponuda muških natikača obuhvaća širok spektar modela koje možeš nositi po kući, ponosno prošetati po gradu ili oboje. Visoku razinu udobnosti i topline osigurat će ti modeli od vune i žerseja. Za toplije dane i šetnje po gradu ili plaži biraj modele od gume ili sintetike. Takav materijal omogućuje ti da bez brige uđeš u more. Tu su i kožne natikače, neke u kombinaciji s potplatom od pluta za one koji preferiraju prirodne materijale. Materijali i njihove kombinacije su različiti. Provjeri što najbolje odgovara za tebe.

Za tebe smo odabrali više modela, od kojih ističemo popularne natikače otvorenog tipa s dva paralelna remena i kopčama, prekriženim širokim remenima ili pak zatvorene natikače od kojih su neke proizvedene prema globalnom standardu recikliranja, odnosno sadrže najmanje 50 % recikliranih materijala. Odlično, zar ne?

Možeš birati natikače u neutralnim tonovima poput crne, sive, bijele ili bež koje ćeš lako kombinirati uz ostale odjevne predmete u svojem ormaru. Tu su i jednobojne crvene, žute, plave i narančaste koje će dobro pratiti ljetnu vibru grada ili plaže. Šarene natikače ili s uzorkom istaknut će tvoju zaigranu stranu.

Uvijek u stilu

Svoje muške natikače iz naše ponude lako ćeš kombinirati s ljetnom odjećom poput elegantnih kratkih hlača i polo majice ili nešto ležernijom verzijom za dnevni look.

Za fanove određenog brenda ističemo modele natikača s velikim tiskanim logom. Pokaži svima što voliš.

Kako bi kupio svoj novi omiljeni par muških natikača, ne moraš nigdje ići. Iz udobnosti svojeg doma i u par klikova natikače mogu biti tvoje. Što čekas?