Pidžame za muškarce

Glavni filtri
Proizvoda: 229

Muške pidžame vaš su novi najbolji prijatelj

Muška pidžama odavno nije rezervirana samo za spavanje, ona je postala sastavni dio života. U posljednje vrijeme kada sve više osoba radi od kuće, pidžama je zamijenila radna odijela, trenirke za po kući i odjeću za van. Baš zato gotovo je s erom kada smo je kupovali samo u slučaju odlaska u bolnicu, prespavanja kod prijatelja ili službenog putovanja te su nam tri komada u ormaru bila više nego dovoljna. Pidžama nikada ne može biti previše, a mi na Zalandu imamo savršen izbor za vas.

Povijest pidžame

Pidžama porijeklo vuče s indijskog potkontinenta gdje su je nosili i muškarci i žene. U Europu su je donijeli engleski kolonijalisti, a u modnu orbitu lansirala ju je slavna Coco Chanel.

Iako je pidžama danas još uvijek rezervirana za 4 zida kuće, u Kini je primjerice sasvim normalno vidjeti ljude na ulici odjevene u pidžame svih krojeva i dezena.

Pokaži mi pidžamu, reći ću ti tko si

Pri odabiru pidžame najvažniju ulogu zasigurno igra materijal od kojeg je izrađena. Najudobniji osjećaj na koži pružit će mekani pamuk koji omogućuje koži da diše, a za muškarce koje se pojačano znoje on je najbolji izbor i zato što dobro upija znoj. U ljetnim danima ponekad ćemo prednost dati svilenkastim ili satenskim pidžamama koje nas zbog luksuznog dojma koji ostavljaju na koži kratkotrajno mislima presele u kakav hotel visoke kategorije ili nas navedu na maštanje o životu u stilu Richie Richa.

Osim materijala i ovisno o tipu osobnosti, vrlo su nam često bitni i natpisi ili uzorci na pidžamama. Kod nas na Zalandu ponuda varira od klasičnih prugastih ili jednobojnih modela do onih sa štosnim natpisima, printevima ili šarenim uzorcima. Odaberite onaj koji najbolje nadopunjava vašu ličnost ili odgovara vašim potrebama.

Ne manje važno, bitno je da vas pidžama ne steže i da vam je dovoljno široka, a točno koliko stvar je osobnih preferencija.

Navuci pidžamu, osjeti slobodu

Pidžama je uvijek dobar izbor za dane i noći koje provedete na kauču pred televizorom, za izležavanje u krevetu tijekom vikenda u krevetu ili za cjelodnevno programiranje na računalu. Hej, mi vas nećemo osuđivati ni ako u svojoj novoj akviziciji sa Zalanda prošetate do kvartovskog kafića ili trgovine ili pak odete na trčanje ili kratku šetnju parkom. Znate onu popularnu, ne znam je li čovjek koji išeta vani u pidžami potpuno odustao od života ili ga živi punim plućima. Mi glasamo za potonju soluciju.