Pidžame za muškarce

Glavni filtri
Proizvoda: 209

Pidžame za muškarce postale su sastavni dio dnevnog folklora

Da bi normalno funkcionirao, san je čovjeku neophodan gotovo u jednakoj mjeri kao hrana, piće i kisik. Međutim, kvalitetan san nešto je čemu svi danas težimo i iz čega zapravo crpimo najviše energije, a da bismo u njega bezbrižno i udobno utonuli u velikoj mjeri doprinosi odjeća u kojoj spavamo.

Osim kao svojevrsna tranzicija iz dana u noć, pidžama je već duže vremena dio cjelodnevnog folklora. Sve više ljudi radi od kuće, a kuća i pidžama sinonimi su za zonu komfora i vrhunsku udobnost. Baš zato mi na Zalandu znamo koliko je ovo važan odjevni predmet i baš zato uvijek brinemo da ti ponudimo more izbora pidžama za muškarce u kojima ćeš neopterećeno markirati svoju poziciju u krevetu, na kauču ili pak za radnim stolom.Umuškim pidžamama kroz cijelu godinu, a onihrabri i bilo kuda

Podrijetlo pidžame seže do Indijskog potkontinenta, a nosila su je oba spola. Kod nas u Europu donose je kolonijalisti iz Engleske, a pravu popularnost doseže tek kasnije zaslugama glasovite modne dizajnerice. Europske norme još uvijek drže pidžamu u kategoriji odjevnog predmeta rezerviranog za zatvorene prostore, međutim u dalekoj Kini sasvim je uobičajeno susresti ljude na otvorenom u pidžamama od raznih materijala i u raznim uzorcima.

Ne znamo jesi li toliko odvažan da se i ti povedeš praksom nošenja pidžame izvan okvira svoga doma, ali znamo da pri odabiru muške pidžame najveću važnost igraju kvalitetan materijal i kroj. Ovaj potonji ne smije biti preuzak i mora omogućavati slobodu pokreta za izvođenja onih salta u snu. Kada je o materijalu riječ, nećeš pogriješiti s mekanim pamukom koji dopušta koži disanje i najbolje upija znoj. Mi na Zalandu nudimo ti nepregledan izbor modela muških pidžama od stopostotnog pamuka ili mješavine pamuka. Za ljetne dane više ti preporučujemo satenske i svilenkaste materijale koji na sebe čak preuzimaju i ulogu rashlađivanja tijela, ali pritom ostavljaju i luksuzan dojam.

Opusti se i otpusti se

Materijal nije jedini presudan faktor pri odabiru pidžame. Svoju osobnost najbolje ćemo izraziti kroz odabir boja, natpisa, likova ili uzoraka. Naša ponuda muških pidžama na Zalandu varira od klasičnih točkastih i prugastih ili monokromatskih modela do onih s popularnim printevima i humorističnim natpisima.

Pidžama je uvijek praviizbor za dane i noći koje provodiš ispred televizora, za lješkarenja u krevetu vikendom ili pak za maratone programiranje za računalom. Hej, mi te nećemo osuditini ako zaboraviš europske norme i u svojoj pidžami saZalanda prošetaš do kafića ili supermarketa u kvartu. Ta njezin je bit da se opustiš i otpustiš.