Elegantne gumene čizme

Glavni filtri
Proizvoda: 105

Gumene čizme za žene: teška artiljerija u jesenskom modnom dvoboju

Već duže vrijeme gumene čizme omiljen su jesenski modni dodatak kod trendseterica i žena koje prvenstveno cijene udobnost i praktičnost. Vjerojatno nitko ne voli osjećaj mokrih i ozeblih nogu, a pogotovo kada se on protegne na cijeli dan. A upravo takav neugodan osjećaj učestao je scenarij u jesenskim i zimskim danima kada nas kiše zateknu nespremne ili u žurbi ne gledajući naletimo na lokvu nasred puta.

Gumene čizme za žene teška su artiljerija u modnoj bitci protiv čizama na visoku petu. One vizualno podižu svaku jesensku i zimsku modnu kombinaciju, iznimno su nježne i udobne za stopala te štite nogu od vlage i hladnoće.

Mi na Zalandu ne volimo birati strane i uvijek volimo reći: neka bolji pobjedi; ali naša je misija da vam u toj bitki boju ponudimo ono najbolje što na tržištu postoji. Prelistajte našu ponudu i izaberite svoje favorite.

Čizme od gume mogu podići svaku kombinaciju

Neosporno je da su gumene čizme dobrodošla pripomoć za nestabilnih i kišovitih razdoblja, ali isto tako ne možemo poreći da apsolutno spektakularno izgledaju i u svim modnim kombinacijama.

Obucite ih uz gusto tkane najlonke i pletenu haljinu, kombinirajte ih s trapericama i dugim džemperom, suknjom pencil kroja i bijelom košuljom ili tajicama i dugačkim šalom nekog aktualnog uzorka. Za koju god opciju se odlučili, vaš modni odabir bit će nepogrešiv.

Odaberite svoju visinu i stil

Gumene čizme ne moraju nužno biti do koljena ili malo iznad koljena kao što smo to navikli misliti zahvaljujući činjenici da ih poistovjećujemo s ribarskim čizmama kojima su nadahnute. Štoviše, sve češće odabir pada na one visine do gležnja, tzv. chelsea stila. One jednako atraktivno izgledaju na nozi, a češći su odabir u poslovnim kombinacijama.

Ono što će dodatno podići atraktivnost modne kombinacije je ako svoje gumene čizme uparite s nekim gusto tkanim dokoljenkama s kakvom mašnicom ili visokim vunenim čarapama.

Ako se pak posebno želite istaknuti na ulici, odaberite neki vizualno upadljiv uzorak ili jarku boju. Birajte modele s vezicama ili zanimljivim kopčicama. Bezbroj je mogućnosti.