Slip bokserice za muškarce

Glavni filtri
Proizvoda: 1.706

Razigrani svijet slip bokserica za muškarce

Kad je donje rublje u pitanju, muškarci su se još donedavno dijelili na dva zaraćena tabora. Prvi su sačinjavali muškarci koji se kunu u to da su slip gaće zakon, drugima su mogli nositi samo bokserice. Dizajneri su pokušali pomiriti oba svijeta, stoga je nastao savršeni hibrid - slip bokserice za muškarce.

Muške slip bokserice objedinjuju najbolje od oba svijeta kad je muško donje rublje u pitanju. S jedne su strane vrlo udobne i oku ugodne, a s druge strane drže sve "na mjestu". Muške slip bokserice su uistinu atraktivne, stoga ne čudi njihova sve veća popularnost.

Muške slip bokserice za svaki oblik tijela

Udobnost je glavna karakteristika slip bokserica za muškarce, stoga ćeš svoje novo donje rublje moći nositi u svim situacijama. Za razliku od klasičnih bokserica koje se zgužvaju kad nosiš uže krojene hlače, slip bokserice će ostati neprimjetne čak i ispod tvojih skinny fit traperica za slobodno vrijeme ili ispod klasično krojenih hlača koje nosiš na poslu.

Sloboda pokreta koju nude slip bokserice najviše dolazi do izražaja pri bavljenju sportom ili sličnim aktivnostima. Stoga ćeš ih bez problema nositi ispod pamučnih sportskih hlača za teretanu, a nećeš imati problema ni pri trčanju ili igranju košarke ili nogometa. Ako pri sportu skineš majicu, a brandirana elastična traka proviri iznad hlača, nećeš se morati sramiti - dapače, mogla bi to biti dodatna potvrda tvog dobrog ukusa.

Elastan tvoje slip bokserice čini udobnijima

Jedna od važnijih stavki kad je donje rublje u pitanju je i materijal od kojeg je izrađeno. I dok se donje rublje prije izrađivalo uglavnom od pamučnih materijala, nove slip bokserice za muškarce sadrže i mali postotak elastana. Zahvaljujući tome će tvoje nove slip bokserice biti još udobnije jer će se u potpunosti oblikovati prema tvom tijelu.

Na Zalandovim stranicama možeš birati između velikog broja slip bokserica za muškarce najpoznatijih svjetskih modnih brandova. Kad odabereš kroj, ostaje ti "samo" još da izabereš i dizajn. I tu ćeš doći na svoje, bilo da su ti draži jednobojni modeli u tamnijim tonovima, bilo da voliš modele žarkih boja i atraktivnih printova.