Pomoć i kontaktBesplatna dostava i povratiPravila povrata u roku od 100 dana

Putne torbe i koferi za žene

Proizvoda: 898

Putne torbe bez kojih ne možeš obići svijet

I najveće putovanje počinje prvim korakom, ali svako putovanje počinje spremanjem putne torbe. Bez obzira na to je li riječ o dugom prekooceanskom putovanju ili jednodnevnom posjetu rodbini, putna torba, kofer ili kovčeg na kotačima neophodan je suputnik. Putne torbe možemo nositi na ramenu, gurati ili nositi u ruci ako je riječ o kozmetičkim torbicama, ali bez njih ne možemo krenuti na put.

Kotačići su idealni za kolodvore i zračne luke

Torbe za vikend nisu prevelike, a imaju dovoljno mjesta za utrpati osnovne potrepštine za bijeg iz grada preko vikenda ili posjet prijateljici u susjednom gradu koji uključuje par noćenja. Neovisno o tomu preferiraš li klasični ili moderniji dizajn, obrati pažnju na način na koji ćeš je nositi. Torbe za vikend s ručkama namijenjene su za kraća putovanja, pa čak i ona od kuće do najbližeg kvartovskog kafića s neodoljivom kavom i usputnoj nabavci osnovnih namirnica. Pogotovo ako je riječ o dubokim torbama bez pretinaca koje su vrlo bliske torbama za shopping. Vikend torbe koje se nose na ramenu mogu primiti više robe i možeš ih duže nositi bez umaranja ruku.

Torbe s kotačićima, neovisno o svojoj veličini, nezaobilazne su kad putuješ autobusom, vlakom ili avionom. Na kolodvorima i u zračnim lukama mogućnost da vučeš prtljagu velika je prednost, pogotovo ako su oznake i putokazi nedovoljno jasni. Kovčezi na kotačima i putne torbe mogu doći u kompletima i slagati se jedna u drugu poput babuški. Takvi kompleti idealni su ako ne raspolažeš s previše mjesta za pohranu, a voliš putovanja i u duši si avanturist.

Dizajnerske torbe za putovanje sa stilom

Želiš li putovati sa stilom, robu ćeš spremiti u dizajnerske torbe. Zahvaljujući klasičnom dizajnu nadopunjenom modernim detaljima, dizajnerske putne torbe privlačit će poglede, a nikad neće izaći iz mode. Kod putnog kovčega bitna je funkcionalnost i veličina prostora za pohranu, ali što je torba manja, to je veća mogućnost da dizajner na njoj pokaže svoje umijeće.