Glavni filtri
Proizvoda: 1.007

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Alpha Industries je modni brend vojničke kvalitete

Kompanija Alpha Industries osnovana je 1952. godine u Tennesseeju. Zanimljivo je kako je ova tvrtka u početku proizvodila isključivo pilotske jakne te jakne za druge rodove vojske.

Kada je počeo Vijetnamski rat, sklopili su ugovor s američkim ministrom obrane i tako ušli u legendu. Alpha je originalni proizvođač legendarnih Vijetnamki u kojima su stasale mnoge generacije. Poznato je da odjeća za vojnike treba biti kvalitetna i izdržljiva, Alpha Industries je itekako poštovala ova načela. Izrađivali su vojničke jakne za sve vremenske uvjete i postali oni kojima je konkurencija zavidjela.

Sedamdesetih godina tvrtka je počela proizvoditi i odjeću za civile, ali nije puno odstupala od svoga vojničkog stila koji joj je i donio slavu. Zadržali su istu kvalitetu izrade i klijenti su to itekako znali cijeniti.

Alpha Industries i glazbena industrija

Za glazbenike iz kojeg žanra biste rekli da najviše pažnje pridaju svojoj odjeći i vizualnom imidžu općenito? To su naravno reperi i hip hoperi. Upravo su oni odjeću brenda Alpha Industries predstavili široj javnosti.

Devedesetih godina prošlog stoljeća kada je rep bio na vrhuncu, mnoge su zvijezde nosile široke skejterske hlače s džepovima na nogavicama i pilotske jakne. Nerijetko se radilo upravo o proizvodima kompanije Alpha Industries.

Nešto kasnije na red su došle i majice te dukserice s prepoznatljivim Alpha logoom. Od toga vremena do danas, popularnost brenda samo je rasla. Sada slobodno možemo reći kako on ima kultni status, pogotovo među mlađom urbanom populacijom.

Kupite Alpha Industries online i postanite dio legende

Kada samo pomislimo koliko je heroja nosilo odjeću ove modne marke, teško da nećemo osjetiti poštovanje prema svemu što ona predstavlja. Mi vam nudimo najnovije modele Alpha Industries online. Pogledajte slavne pilotske jakne u novom ruhu, teško im je odoljeti. Tu su i trendi uske majice s popularnim logoom ove američke ikone. Cargo hlače s džepovima na nogavicama dobro pristaju svakoj tjelesnoj građi. Alpha Industries online je ponudom mislio na sve. Kod nas ćete pronaći i šilterice, ruksake ili torbice koje se nose oko struka. Postanite i vi dio obitelji heroja.