Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 787
Prati brendove koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Asics – sportski brend s porukom

Asics je omiljena modna marka mnogih sportaša osobito trkača. Godinama dosljedno slijedi svoju viziju i moto odakle dolazi naziv brenda („Anima Sana In Corpore Sano“) što znači „Zdrav duh u zdravom tijelu“. Najnovije proizvodne tehnologije, moderni dizajn i visoka kvaliteta glavne su karakteristike ovog poznatoj japanskog sportskog brenda.

Asics je osnovao Kihachiro Onitsuka 1949. godine. Kroz cijeli njegov život najvažnije mu je bilo potaknuti što je više moguće ljudi da se bavi nekim oblikom tjelesne aktivnosti.

Stvarao je svoje proizvode stalno razmišljajući o potrebama sportaša kako profesionalaca tako i rekreativaca. Brend je između ostaloga debitirao i s košarkaškim tenisicama, a osim za razne sportske discipline, na Asics online možete potražiti i moderne lifestyle tenisice.

Asics centar za istraživanje i razvoj proizvoda

Ovaj japanski div od samog se početka usredotočio na stvaranje i primjenu inovativnih tehnologija s ciljem unaprjeđenja proizvoda iz svoje kolekcije. Iz tog je razloga 1980-ih osnovan Centar za istraživanje i razvoj. Prepoznatljivi zaštitni znak ovog sportskog brenda kombinira glatke linije koje simboliziraju kretanje i brzinu te ujedno odražavaju koncept brenda naglašavajući zdravlje, uspjeh i dobrobit.

Na Zalando web trgovini pronaći ćete široki asortiman sportske opreme za žene, muškarce i djecu, od sportske odjeće, preko donjeg rublja do toplih jakni i kaputa. Svakako treba spomenuti raznovrsne modele sportske obuće i cipela za planinarenje i pješačenje.

Potražite Asics online

Svi modeli sportskih tenisica savršeno su oblikovani tako da podržavaju stopalo, ali i kralježnicu što je osobito važno kod djece. Dodatni jastučići u području stopala te kombinacija EVA pjene i drugih proizvodnih tehnologija jamči udobnost i tijekom višesatnog nošenja.

Ovisno o modelu, vanjski potplat je izrađen od gume, otporan je na abrazije i, ono što je najvažnije, kreće se zajedno s vašim stopalom. Asics tenisice izrađuju se od kombinacije sintetičkih materijala i tkanine, a zahvaljujući mrežastom gornjištu osigurana je cirkulacija zraka koja sprječava znojenje stopala i iritacije.