Glavni filtri
Proizvoda: 5.580

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Calvin Klein - za one koji se ne boje biti ispred svog vremena

Calvin Klein zvučno je ime u svijetu mode, ime koje je niknulo na tlu SAD-a kao plod poslovne suradnje Calvina Kleina i Barryja Schwartza 1968. godine. Svoju globalnu slavu stekao je zahvaljujući promoviranju smjele, zavodljive i progresivne estetike te pridržavanju minimalističkog stila. Ovaj brend često se služi provokativnim slikama kako bi rasplamsao maštu onih koji vole dizajn s njegovim potpisom. Kod nas na Zalandu pronaći ćete širok izbor proizvoda iz kategorije odjeće, obuće, sportske opreme i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu s logotipom u mnogima vrlo dobrom poznatom fontu.

Calvin Klein online - luksuz koji vam je dostupan

Dizajn brenda Calvin Klein temelji se na nenametljivom stilu koji promiče spoj profinjenog luksuza i jednostavnosti. Jednostavne linije, smisao za moderno i drugačije, želja za stalnim provociranjem provlače se kroz sve kategorije odjevnih predmeta i modnih dodataka koje možete pronaći u sklopu Calvin Klein online ponude na Zalandu.

Calvin Klein slavi individualnost svakog pojedinog bića te odbija mogućnost da praktičnost i udobnost budu žrtvovane radi estetike. Zato uvijek koristi najkvalitetnije materijale koji omogućuju koži da diše i tijelu da se slobodno kreće. Ipak, unatoč jasnim i jednostavnim linijama, a često i suptilnim i nenametljivim tonovima, rijetko ćete ostati u dvojbi je li riječ o dizajnu s potpisom Calvin Klein budući da svoj logotip vrlo često inkorporira i u dizajn.

CK modna ikona

Bilo da se odlučite za nešto iz Calvin Klein Performance sportske linije, linije kupaćih kostima i rublja te CK Jeans linije, udobnost i čvrstoća materijala od kojih su odjevni predmeti izrađeni nećete dovoditi u pitanje. Mi se nekako najudobnije osjećamo u CK trapericama, bijelom toplom oversized džemperu padajućeg ovratnika ili majici s kapuljačom i combat čizmama s vezicama. Za potpuni CK doživljaj i maksimalnu udobnost ne zaboravite kultno rublje s omiljenim logotipom. Ovdje dajte mašti na volju i dozvolite si vatromet boja.