Glavni filtri
Proizvoda: 820

MICHAEL Michael Kors katalog kao realizacija dječjih snova

MICHAEL Michael Kors popularni je izdanak Michael Korsa iza kojeg stoji jedan čovjek koji živi i diše modu od djetinjstva kada je vlastitoj majci na njezinome vjenčanju dijelio modne savjete. Brend je osnovao u New Yorku, ali je njegova popularnost odavno nadišla granice SAD-a i slovi za jednog od najomiljenijih luksuznih modnih brendova među trendsetericama.

Ovaj modni dizajner stvara vođen željom da svijetu ponudi modu za ljude koji žive brzim životnim ritmom, ali pritom žele izgledati kao najbolja moguća verzija sebe. Njemu to, čini nam se, jako dobro ide. No, koliko je u skladu s tvojim ritmom i tvojom vizijom najbolje verzije tebe, provjeri u našem MICHAEL Michal Kors katalogu na Zalandu.

Uvijek ćemo imati MICHAEL Michael Kors i Pariz

Kolekcija MICHAEL Michael Kors namijenjena je prvenstveno ženama. Naime, ovaj dizajner jako dobro razumije što žene žele. Intuitivan je i zna da su osjećaj ugode i samopouzdanje ključni. Kreirajući laskave dizajnerske komade, on daje maksimalan obol da to samopouzdanje i izvuče iz njih.

Kolekcija MICHAEL Michael Kors nastala je tek kasnije u njegovoj karijeri, 2004. godine, dok je bio kreativni direktor u Celineu. Upravo je to jako vidljivo na cijeloj ovoj liniji. Odiše pariškim šikom i bezvremenskom elegancijom.

Logotip koji sanjaju trendseterice

U sklopu kolekcije MICHAEL Michael Kors pronaći ćeš odjeću, obuću i modne dodatke za žene. Ipak, jedan predmet iz ove linije izdvaja se kao predmet opsesija mnogih žena: riječ je o torbama s logotipom MK. Ove torbe redovito na sebi imaju prepoznatljiv pozlaćeni l