Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 2.191
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Pier One online kolekcija puna bezvremenskih modnih komada

Pier One simbol je za elegantnu ležernu odjeću koja vas prati u ured, ali i u slobodno vrijeme. Dobro isprobani evergreeni, od chinosa do kišnog kaputa, kreirani su u skladu s aktualnim modnim trendovima, ali uvijek idu svojim putem uz pomoć sofisticiranih detalja.

Uz Pier One online svoju individualnost možete razvijati noseći elegantne krojeve. Svima nam dobro dođe malo elegancije u posebnim prigodama, a u tim slučajevima s Pier One ne možete pogriješiti. Jedan pogled na njihovu kolekciju i ostat ćete oduševljeni.

Klasični krojevi interpretirani na moderan način

Pier One ni ne želi postavljati nove trendove – umjesto toga, brend nas inspirira dizajnom koji odiše bezvremenskim stilom. Dizajni su uvijek jednostavni i oslanjaju se na dobro poznate krojeve i motive, ali uz određeni zaokret koji stvara učinkovite kontraste.

Upečatljive detalje možete pronaći na visokokvalitetnim kožnim cipelama s kopčama ili kontrastnim potplatima. Ne propustite ni majice s malim džepovima u kontrastnim bojama ili s upečatljivim printevima. Što god odaberete, budite sigurni da ćete djelovati šarmantno, ali i originalno uz zanimljive detalje.

Osim toga, ne zaboravite obratiti pozornost na fine materijale od kojih su izrađeni Pier One proizvodi. To su pamuk, lan, antilop te slični mekani i na koži ugodni materijali. Vjerujemo da ćete se u njima osjećati kao modna aristokracija.

Svi su ludi za Pier One

Ono što posebno volimo kod Pier One su bezbrojne mogućnosti kombinacija koje proizlaze iz širokog raspona proizvoda. Od klasičnih izvedbi do materijala poput kože i metala, ovaj brend zaista pruža ponešto za svaki modni izričaj.

Posjetite Zalandovu online trgovinu i pogledajte Pier One kolekciju koja će vas oboriti s nogu. Uživajte u bezvremenskom dizajnu i predivnom osjećaju njihove odjeće na koži. Kupite već danas svoju prvu Pier One košulju ili chino hlače i saznajte zašto su baš svi ludi za ovim brendom.