Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 401

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Sandro - rađeno po posljednjoj pariškoj modi

Francuska modna marka Sandro danas ima istaknuto mjesto na modnom nebu. Njihovi klijenti ističu se šik stajlingom dostojnim modnih pista. Želite li i vi izgledati kao da ste upravo sišli s naslovnice modnog časopisa, ovo je svakako brend za vas.

Tvrtku su još 1984. godine u Parizu osnovali Didier i Evelyne Chetrite. Njihov primarni fokus bila je visoka moda za žene. Tek 2007. godine njihov je sin Ilan izbacio i prvu liniju odjeće za muškarce. Sandro je danas dio velike SMCP grupacije koja ima veliki obujam prodaje diljem svijeta.

Svoj je ugled ova modna kuća izgradila na majstorski krojenoj odjeći. Kreatori koji rade za njih bi bez problema mogli dobiti posao u bilo kojem gigantu modne industrije.

Sandro stavlja naglasak na stil

Ako želite izgled koji je istovremeno diskretan ali i plijeni poglede, odaberite ovaj brend. Nećete pogriješiti. U Sandro odjeći sigurno nećete proći nezamijećeni.

Materijali od kojih je izrađena odjeća ove modne marke bez iznimke su vrlo visoke kvalitete. Bez obzira na to radi li se o dukserici izrađenoj od materijala s visokim udjelom pamuka ili jakni od najkvalitetnije imitacije kože, sva odjeća djeluje luksuzno.

Nije bitno trebate li odjeću koju ćete nositi na posao ili pak trebate neku svakodnevnu kombinaciju, u Sandru imaju odjeću za sve prilike. Među njihovim modnim dodacima pronaći će se i pokoji fini šal od kašmira ili moderna kožna torba.

Sandro online – napravite mjesta u ormaru za kvalitetu

Za sve one koji u svom ormaru žele imati vrhunski izrađene komade odjeće, tu je Sandro online kolekcija na Zalandu. Strukirani modeli naglasit će vašu figuru. Ugodne tkanine razmazit će sva vaša čula.

Mlade poslovne žene naći će sve što traže u našoj Sandro online ponudi. Naravno, nismo zapostavili ni dečke. Svratite na Zalando i odaberite prepoznatljivi pariški stil. Neka vaš ormar osvježe najnoviji modeli dostupni po pristupačnim cijenama.