Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 1.657

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Versace moda po najvišim standardima

Ako ste ikada prolistali neki modni časopis ili pogledali neku emisiju o modi, onda sigurno znate za ime Gianni Versace. Ovaj poznati modni kreator svoju je tvrtku osnovao 1978. u talijanskom Milanu koji mnogi nazivaju prijestolnicom mode.

Za svoj logo Gianni je izabrao Meduzu, lik iz grčke mitologije. Njenim čarima ljudi nisu mogli odoljeti i mahom su se zaljubljivali u nju. Kreator se nadao da će se na isti način zaljubiti i u njegove dizajne… I nije pogriješio.

Nakon njegove smrti, tvrtku preuzima njegova talentirana sestra, Donatella. Kuća Versace nastavila je iz godine u godinu oduševljavati svijet svojim prepoznatljivim, ali uvijek inovativnim modelima. Želite li si pokloniti neki komad odjeće ili modni dodatak koji će odisati luksuzom i ekscentričnošću, ovo je brend za vas.

Versace je okupan u zlatu

Ono po čemu su Versace odjeća, obuća i modni dodaci lako prepoznatljivi su zlatni akcenti. Ova boja bila je Giannijev zaštitni znak kao i stilizirani pleter na logu tvrtke i na svim proizvodima ovog brenda.

Zlatna je boja simbol glamura i dekadencije, a upravo nam to nudi kuća Versace. Budite i vi diva, uhvatite barem komadić ovog luksuza za sebe.

Osim nosive mode, tvrtka se bavi i izradom couture komada za svoje poznate klijente koji ih obično nose na svojim javnim nastupima. Slavne ličnosti koje su zaljubljene u ovu modnu kuću su zaista mnogobrojne. Svoju ljubav prema ovom brendu uspjeli su prenijeti i na svoje obožavatelje.

Ponosni smo na svoju Versace online ponudu

Svi zaljubljenici u ovaj modni brend, vaša potraga može prestati kod nas na Zalandu. Naša Versace online kolekcija sadrži puno zanimljivih komada za kojima ćete poludjeti.

Ženama toplo preporučujemo da pogledaju našu ponudu online Versace torbica. Ukrašene zlatnim kopčama i lancima ove će torbice učiniti da se osjećate kao milijun dolara. Svaku odjevnu kombinaciju možete upotpuniti upečatljivim satom ovog brenda. Tu su i haljine s poznatim dezenom zlatnih lanaca. Majice, bodyji, tenisice, gležnjače i još mnogo toga.

Naravno da nismo zaboravili ni na dečke. I za njih imamo atraktivne tenisice, remene i satove. Uz majicu ovog brenda bit ćete pravi modni laf.