Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 243
Prati brendove koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Budi jedinstvena uz Cult Gaia kolekciju

Modne kolekcije Cult Gaia prkose konvencijama i pomiču granice visoke mode bez obzira na to je li riječ o obući, odjeći ili modnim dodacima. Dizajnerski brend iz Los Angelesa oduševljava ljubiteljice mode diljem svijeta svojim hrabrim kreacijama koje se ne razlikuju od umjetničkih djela i tjeraju te da ih ponovno pogledaš. Bez obzira na to je li riječ o ručnoj torbici u obliku arke koja je prva privukla pažnju na Cult Gaia, klasičnim kožnim sandalama s jedinstvenim okruglim drvenim petama ili ekskluzivnim svečanim haljinama, DNA tog američkog brenda uvijek se ističe svojom posebnošću.

Cult Gaia online kolekcija privlači pažnju

Nekonvencionalni pristup vidljiv je u gotovo svakom modnom artiklu u kolekciji Cult Gaia online dostupnoj kod nas na Zalandu. Avangardna remek djela poput drvenih sandala s visokom petom sigurno će privući tvoju pažnju i tjerati te da nestrpljivo klikaš dalje. Dizajneri u Gaia svijetu inspirirani su prirodnim nesavršenstvima koje vješti krojači i postolari potom pretvaraju u modna savršenstva koja su ponekad ispred svog vremena, krše postojeća i stvaraju nova pravila.

Iako su u Cultu Gaia isprva bili fokusirani na osmišljavanje i proizvodnju jedinstvenih ženskih torbica, s vremenom su svoj asortiman proširili i na ostale modne dodatke, ali i obuću i odjeću. U tom procesu nisu izgubili inspiraciju. Od koktel haljina i bikinija, sve do zlatnih naušnica i narukvica, Cult Gaia unosi komadić umjetnosti u svaki modni artikl i redovito nas uspijeva oduševiti. Ekskluzivne i odvažne kreacije za formalna događanja nedvojbeno ističu osobnost i privlače poglede.

Drukčija svakodnevica

Čak i kada je riječ o hlačama za svaki dan, dizajneri Cult Gaia potrudit će se stvoriti nešto novo i drukčije upotrebom alpaka vune u kombinaciji s najlonom i elastinom za punu udobnost i jedinstven izgled koji se ističe. U kombinaciji s Cult Gaia pletenom vestom izvrstan je primjer minimalističkog dizajna gdje manje daje više.