Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 122

Budi jedinstvena uz Cult Gaia kolekciju

Modne kolekcije Cult Gaia prkose konvencijama i pomiču granice visoke mode bez obzira na to je li riječ o obući, odjeći ili modnim dodacima. Dizajnerski brend iz Los Angelesa oduševljava ljubiteljice mode diljem svijeta svojim hrabrim kreacijama koje se ne razlikuju od umjetničkih djela i tjeraju te da ih ponovno pogledaš. Bez obzira na to je li riječ o ručnoj torbici u obliku arke koja je prva privukla pažnju na Cult Gaia, klasičnim kožnim sandalama s jedinstvenim okruglim drvenim petama ili ekskluzivnim svečanim haljinama, DNA tog američkog brenda uvijek se ističe svojom posebnošću.

Cult Gaia online kolekcija privlači pažnju

Nekonvencionalni pristup vidljiv je u gotovo svakom modnom artiklu u kolekciji Cult Gaia online dostupnoj kod nas na Zalandu. Avangardna remek djela poput drvenih sandala s visokom petom sigurno će privući tvoju pažnju i tjerati te da nestrpljivo klikaš dalje. Dizajneri u Gaia svijetu inspirirani su prirodnim nesavršenstvima koje vješti krojači i postolari potom pretvaraju u modna savršenstva koja su ponekad ispred svog vremena, krše postojeća i stvaraju nova pravila.

Iako su u Cultu Gaia isprva bili fokusirani na osmišljavanje i proizvodnju jedinstvenih ženskih torbica, s vremenom su svoj asortiman proširili i na ostale modne dodatke, ali i obuću i odjeću. U tom procesu nisu izgubili inspiraciju. Od koktel haljina