Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 500
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Svevremenska elegancija Filippa K kolekcije

Elegantan izgled postignut s lakoćom, pet su riječi koje najbolje opisuju odjeću s potpisom švedske dizajnerice Filippe Knutsson. Brend koji su ona i Patrik Kihlborg pokrenuli za njezinim kuhinjskim stolom u Stockholmu 1993. godine nastao je kao odgovor na Filippine vlastite potrebe za garderobom koja je istovremeno i udobna i elegantna.

Kao pravi predstavnik skandinavske mode, brend Filippa K nudi odjevne predmete minimalističkog dizajna, konstrukcijski bez nepotrebnih detalja, koji stvaraju outfite umirujućeg izgleda. Ideja vodilja kolekcije Filippe K je kreiranje ženske i muške odjeće koja će jednostavnim izgledom izdržati test vremena, a kvalitetom omogućiti da u svojim najdražim odjevnim predmetima uživaš niz sezona.

Najbogatija online ponuda Filippa K odjeće

Na našim ćeš stranicama pronaći sve komade odjeće s potpisom Filippe K koji su ti potrebni da osmisliš kompletnu garderobu. Osnovni komadi ženske kolekcije poput jednostavnih gornjih dijelova, majica, bluza i košulja dizajnirani su tako da ih je lako kombinirati s elegantnim suknjama, haljinama i hlačama te modnim dodacima.

Muška je kolekcija tako osmišljena da je jednostavno slagati iste odjevne predmete u različite outfite, od onih za slobodno vrijeme do zahtjevnijih poslovnih i kombinacija za formalne događaje. Kolorit je također podređen praktičnosti, stoga je izuzetno lagano složiti dobitnu kombinaciju ugodnih nijansi plave, zelene i smeđe.

S naglaskom na kvalitetu

Osim naglaska na minimalizam i modernu inačicu klasičnih komada odjeće, kolekcija Filippe K izrađena je tako da bude nosiva iz dana u dan, ne gubeći na eleganciji. Istodobno, materijali koji se koriste pri izradi Filippa K odjeće pomno su birani kako bi pružili maksimalnu moguću udobnost.

Pri odabiru materijala, dizajnerica Filippa Knutsson se fokusira na kvalitetu, nastojeći tako odjevnom predmetu što je moguće dulje produžiti život. Za svaku se sirovinu upotrijebljenu u proizvodnji, od organskog pamuka do devine dlake, zna točno porijeklo, način uzgoja, berbe i prerade tako da se koriste samo one najfinije kvalitete. Kvalitetno, jednostavno i svevremenski - odjeća Filippe K vrhunac je skandinavskog modnog izričaja.