Glavni filtri
Proizvoda: 3.619

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.
niquams
niquams
niquams·

Nike Sportswear - učini to, nosi kvalitetu

Kolekcija sportske obuće i odjeće Nike Sportswear nudi širok asortiman sportske mode koja se vodi geslom: dizajnirano za sportske potrebe, izrađeno za život. Rijetki su oni koji nisu upoznati s glasovitim znakom swoosh koji simbolizira jedno krilo grčke boginje pobjede Nike koja je ujedno poslužila i kao nadahnuće za samo ime brenda. Uz nadaleko poznati logotip, jednako je zvučan i u sjećanje mnogih urezan i slogan: just do it; koji u slobodnom prijevodu znači: samo učini to. Upravo na isto mi pozivamo tebe: ma samo naruči svog favorita iz asortimana Nike Sportswear sa Zalanda. Za tebe smo izdvojili samo najkvalitetniju ponudu proizvoda izrađenih uz korištenje najnovijih proizvodnih tehnologija, među kojima su uvijek tražene Nike tenisice s Air tehnologijom i Nike Pro kolekcija za one koje ne pristaju ni na što manje od savršenoga.

Nike sportska odjeća vrhunske kvalitete

Nike Sportswear i Zalando donose ti najsvježije svjetske trendove po pitanju sportskog dizajna i proizvodnih tehnologija koje osiguravaju i potiču najbolje performanse te jamče stabilnost, udobnost i suhoću i pri najsnažnijim naporima. Nike je oduvijek predvodio i nametao trendove u kategoriji sportske odjeće, obuće i opreme, a Nike Sportswear Hrvatska u stvarnom vremenu te trendove plasira i na ovim našim prostorima. Ako i ti želiš u isto vrijeme zabljesnuti u stilskom smislu i na sportskom terenu, bilo onom profesionalnom ili rekreativnom, biraj Nike Sportswear sa Zalanda. Uz Nike Dri-Fit tehnologiju nećeš morati brinuti o znoju i neugodnim mirisima ni za najvećih fizičkih napora. Moći ćeš se u potpunosti posvetiti isključivo svojim rezultatima. A za postizanje najboljih rezultata vjetar u leđa zasigurno će ti dati i cijela Nike Pro kolekcija.

Nike izvlači maksimum iz tebe

Uz Nike sportsku odjeću i obuću uvijek ćeš izgledati moderno i upečatljivo. Nike drže ti leđa ako tražiš funkcionalno i estetski nadmoćnu akviziciju za teretanu, šetnju gradom ili prirodom ili borbu prsa o prsa na sportskim terenima. Za koji se god proizvod odlučiš odlikovat će ga snažan i prepoznatljiv vizualni identitet brenda, uz neizostavan logotip. Nike izvlači maksimum iz tebe, kako po pitanju sportskih performansi, tako i po pitanju stilskog izričaja. Dominiraj na svim poljima, odaberi Nike Sportswear na Zalandu. Pokrivamo te od glave do pete. Pregledaj našu ponudu i uvjeri se u naše tvrdnje.