Reebok Classic

Glavni filtri
Proizvoda: 512
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Uživaj u karizmi svjetskog sportskog brenda Reebok

Kad je u Engleskoj 1900. godine Joseph William Foster osnovao vlastitu tvrtku J. W. Foster, taj devetnaestogodišnjak nije mogao znati da je time postavio temelje brenda koji će osamdesetak godina kasnije postići svjetsku slavu. Njegovi su unuci Joe i Jeff 1958. godine osnovali tvrtku-kćer i nazvali je Reebok, prema vrsti antilope - i zvijezda je rođena!

Početkom osamdesetih godina 20. stoljeća Reebok je proširio poslovanje na sjevernoamerički kontinent, što se pokazalo kao pun pogodak. Osim obuće za trčanje i tenis, Reebok je modelom Freestyle osvojio sasvim novo tržište zaljubljenica u aerobik. Freestyle je ujedno bila i prva tenisica koja je predstavljena kao dizajnirana posebno za ženska stopala.

Najbolja ponuda Reebok modela u Hrvatskoj

U međuvremenu Reebok je proširio ponudu, uz tenisice uvodeći i linije sportske odjeće, i tako se već sredinom 80-ih godina prošlog stoljeća pretvorio u jednog od najpopularnijih svjetskih proizvođača sportske obuće i odjeće. Ambasadori brenda tako su kroz desetljeća koja su uslijedila postajale najpoznatije sportašice i sportaši, dizajneri i svjetski poznate zvijezde.

Na Zalandovim ćeš stranicama pronaći bogatu ponudu odjeće i obuće ovog velikog svjetskog modnog brenda za žene, djecu i muškarce. Tražiš li sportsku obuću i odjeću za bavljenje omiljenim sportom ili želiš novi outfit za slobodno vrijeme, na pravom si mjestu. Karizma koju sa sobom nosi ovaj modnibrend, tvoje će modne kombinacije učiniti još zanimljivijima - i udobnijima!

Odjeni se od glave do pete

Osim legendarnih modela tenisica iz serija poput Club C, Classic Nylon ili Pump, tu su i uvijek aktualni modeli Reebok Classic Leather serije - jednako će dobro izgledati u casual izdanju, ali i u formalnijim prilikama. Osim bogate ponude Reebok tenisica za žene i muškarce, u našoj ćeš ponudi pronaći i modele za najmlađe iz popularne (i imenom prilagođene klincima) Weebok serije.

Reebokova ponuda odjevnih artikala uistinu je impresivna i pokriva gotovo sve sportove, ali oduševljava i u lifestyle serijama odjevnih predmeta. Jedinstveni Reebok dizajn, najkvalitetniji i tehnološki napredni materijali te briga o zaštiti okoliša pri proizvodnji jaki su Reebokovi aduti u utrci za naslov najpopularnijeg svjetskog sportskog brenda.